IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aurinko "Inko" Yokubō

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Inko

avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Egypte, Heliopolis

BerichtOnderwerp: Aurinko "Inko" Yokubō   wo maa 30, 2011 1:02 pm

Volledige naam: Aurinko Yokubō (Aurinko is Fins voor 'zon', Yokubō Japans voor 'lust)
Eventuele bijnaam, roepnaam: Inko door de meesten
Leeftijd: 15
Verjaardag: 21 juli
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Egypte, Heliopolis. Ze is het enige kind van Ra.
Zijde: Goed

Lengte: 1m70
Lichaamsbeschrijving: Curvy, niet al te lang en ook niet klein. Ze heeft een nice boezem met haar cupmaat C en ze heeft een zandloperfiguur zonder er fragiel uit te zien, sterker nog, ze staat sterk in haar schoenen.
Omschrijving gezicht: Het lijkt wel te gloeien: het is misschien niet donker, haar huid, maar het is wel prachtig. Egaal ten alle tijden. Geen pukkeltje, ooit. Ze heeft ogen zo goud, de kleur van de zon, het ziet er explosief uit. Ze is knap, maar meer schattig-en-toch-sensueel-knap.
Omschrijving haar: Kort en pixie-like. Oranje in volle glorie zonder een ginger te zijn.
Kledingstijl: Ze draagt tinten goud, oranje, rood, roze, soms groen, jeansblauw - zwart is echter als vergif voor haar. Mocht zwarte stof op haar komen zonder dat ze beschermt is, begint haar huid te branden. Dit herstelt zich pas - en redelijk snel - als het weer van haar huid af is. Dit is een fatale flaw. Ze draagt verder weinig jurkjes, meestal een rokje of jeans, misschien shorts - jurkjes vindt ze niks voor haar. Ze beschermt altijd haar rug - zodra iemand op een zeker punt drukt op haar rug schiet ze in paniek.
Speciaal kenmerk: Ze heeft een moedervlek in de vorm van het Egyptische teken van een valk op haar enkel.

Eigenschappen, innerlijk: Oppervlakkig, lustig in een ietwat grote proportie. Ze is eerlijk maar ze is een luid, waardoor mensen vaak denken dat ze niet erg intelligent is, wat ze wel is, sterker nog, ze is geniaal. Helaas weet ze dit en is ze narcistisch to the max, arrogantie drupt van haar af. Ze is serieus ingesteld, ondanks dat ze over het algemeen veeleisend is. Ze is onafhankelijk, al beweert ze zelf van niet... MAAR OMFG ZE IS IJDEL. Individueel. Vijandig.
Hobby's/passies: Flirten, zoenen - oh, breek haar de bek niet open over zoenen. Ze houdt van ruimte innemen, iedereen laten weten dat ze er is, ze houdt van aandacht! Debateren vindt ze ook prima. Ze heeft niet zo zeer iets tegen ruzie - ze vindt zichzelf daar pro in om mensen te dissen. Ze houdt dan ook van praten. Verder houdt ze van vrolijke kleuren en zomer. Ze zonnebaad graag.
Afkeer: Donkere dingen, gothic spullen, alles met weinig kleur schrikt haar ongelofelijk af. Ze heeft een hekel aan Trevor, zegt ze. Ze mag eigenlijk bijna niemand hier. Ze is erg eenzaam, al ontkent ze het erg.
Waar je personage goed in is: Toneel. Opvallen, gespreksstof gebruiken, debateren, een verkeerde indruk van haar wekken, of meer, de juiste indruk. Ze is gigantisch goed in mensen verleiden of misleiden, iemand iets afhandig maken. Doorzetter. Drang om zichzelf te bewijzen voor zichzelf en voor niemand anders. Ze kan orders opvolgen, maar ze is zo koppig dat wanneer iemand het bevel geeft om te stoppen, ze doorgaat, zelf de leider wordt. In haar wereld is ze ook de leider.
Waar je personage minder goed in is: Zich écht openstellen: ze laat niemand weten over wat ze heeft meegemaakt. Ze wilt niemand haar zwakke kanten laten zien en ze wilt geen medelijden. Weten wanneer ze moet ophouden. Ze is ook totaal niet goed in schilderen and such. Ze kan dus ook niet tegen zwarte stoffen.
Familie en verleden: Haar pa is Ra, de Egyptische zonnegod, eentje die naast haar geen enkel ander kind heeft. Het zal ook niet gebeuren - Ra was in een impulsieve bui en maakte Aurinko's moeder zwanger, maar dit was niet helemaal de wens van deze vrouw. Ra was het ook na de vrijpartij een beetje zat en nadat Aurinko eindelijk was geboren, keerde hij zijn handpalm naar haar en haar moeder. Aurinko was nooit goed genoeg volgens haar moeder, ze was dan ook eerst heel fragiel en zwak, ze was langzaam - hoe hard ze ook rende, hoe hard ze ook probeerde, het was nooit goed genoeg. Op haar negende werd Aurinko achtergelaten. Ze schuilde in een steegje, was ongelofelijk depressief, maar toen begon een vuur te branden in haar. Wie dachten ze wel niet dat ze waren? Kwaad en met tranen in haar ogen perste ze zich tot het uiterste, ze trainde zichzelf, en op een zeker moment dacht ze te verhongeren - maar ze stierf niet. Toen kreeg ze door dat ze geen eten nodig had. Elke dag bleef ze in de zon zitten, spaarde ze energie op, gebruikte daarvan ook weer, trainde, sliep nauwelijks - ze wou bewijzen dat ze niet zwak was, dat ze het waard was, maar bovenal wou ze een soort wraak op haar ouders. Ra heeft nog altijd geen blik haar kant opgeschoven, dus toen ze veertien en muscular was ging ze naar haar moeder, maar ze kwam erachter dat haar moeder was gestorven aan armoede. Eerst kon ze het niet geloven, alles waar ze voor had gewerkt, dat haar moeder zo egoïstisch kon zijn om te sterven voor haar. Aurinko stond op het punt om gewoon het slechte pad op te gaan, als in, ze haatte zichzelf, ze haatte iedereen om zich heen, ze wou haar leven wijdden aan het 'straffen' van iedereen, toen ze hoorde dat het PMH bestond. Ze was het zat om zich te bewijzen voor haar ouders, maar ze wou het nu voor haarzelf doen. Bewijzen dat ze niet het 'slechte pad' op hoefde. Dat ze nut had. Zelf heeft ze niet door dat ze alle aandacht die ze te kort kwam vroeger compenseert met aandacht van jongens.

Extra: Ze hoeft niet te eten - dit doet ze voor haar lol. Vitamine D en zonnestralen zorgt voor haar energie - in de nacht is ze enkele malen zwakker.
Themesong: Madcon - Freaky Like Me
Wapen: Naast dat ze immuun is voor UV-straling, kan ze erotic stimuli laten plaatsvinden bij een man, een aliën - zolang het maar van het andere geslacht is - met één aanraking. Ook kan ze onzichtbaar worden, of zoals zij het verklaard dat ze transformeert naar lichtdeeltjes die zo wit zijn dat het mens ze niet zien kan en daarin iedereen meenemen die ook onzichtbaar moet zijn. Verder heeft ze een dolk die wel lijkt te gloeien - hij gaat enkel door monsters heen, niet door niet-monsters. Het handvat ervan is goud en hij is ietwat bot. Ook heeft ze een zonnebril die haar even afschermt van de zon, of meer, van felle lichten zoals elektriciteit.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 26-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Griekenland

BerichtOnderwerp: Re: Aurinko "Inko" Yokubō   wo maa 30, 2011 1:14 pm

Ze is heet ey.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rowan

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 25-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Beverly Hills, Californië

BerichtOnderwerp: Re: Aurinko "Inko" Yokubō   wo maa 30, 2011 1:15 pm

Rowan en Inko friends-with-benefits? I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aurinko "Inko" Yokubō   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aurinko "Inko" Yokubō
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: