IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Toshiro Hitsugaya

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Toshiro

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 09-07-11

BerichtOnderwerp: Toshiro Hitsugaya   za jul 09, 2011 12:18 pm

Volledige naam: Toshiro Hitsugaya
Eventuele bijnaam, roepnaam: Shiro, Shiro-chan
Leeftijd: Mentaal 467, fysiek 15,5
Verjaardag: 6 februari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een wintergeest, een kami, uit Japan, Hokkaido.
Zijde: Goed

Lengte: 1m68
Lichaamsbeschrijving: Hij is klein voor een jongen en hij heeft verder een normale lichaamsbouw. Licht getint, maar niet echt zichtbaar.
Omschrijving gezicht: Hij heeft wijze, oude ogen op een gezicht zonder rimpels of andere onevenheden. De kleur van zijn ogen wordt beschreven als een mening van donkergroen en zeeblauw, een serpent-achtige kleur, met een grijze glinster erin. IJzig en alsof hij je met zijn blik analyseert, zo bekijkt hij iedereen. Hij heeft een signature frons op zijn gezicht, door twee dunne, witte wenkbrauwen. Hij heeft een wipneusje van normale grootte en blinkend witte tanden die hij haast nooit laat zien. Hij mist nog altijd verstandskiezen.
Omschrijving haar: Hij heeft haar wat vol en zacht is als je het aanraakt, maar dat doe je niet. Het ziet er vanaf de buitenkant niet uit alsof hij bezig is geweest met gel, maar eigenlijk alsof hij net uit Six Flags komt. Natuurlijk en surreal tegelijkertijd.
Kledingstijl: Hij draagt altijd een gi, meestal een en dezelfde, maar hij heeft er nog een extra voor speciale gelegenheden en nog een als reserve. Hij draagt haast nooit casual kleding, dat zou hem waarschijnlijk ook niet staan ook. Zijn kleren lijken iets oversized en daardoor juist de perfecte maat.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Stoïcijns, afstandelijk, maar ook respectvol, onafhankelijk, maar wilt altijd de held uithangen. Toch is hij niet roekeloos en denkt na over zijn acties. Hij is cynisch, sarcastisch, maar sterk. Hij is cholerisch, als in dat als je hem klein noemt, hij meteen opspringt.
Hobby's/passies: Hij is erg gehecht aan Piper, traint veel en heeft iets met groene thee. Hij wandelt en is altijd op zoek naar kennis. Hij ziet zichzelf als een beschermer en denkt dan ook dat hij dat altijd moet zijn.
Afkeer: Als mensen hem klein noemen, arrogantie, narcisme, onwetendheid.
Waar je personage goed in is: Hij is snel, goed gevoel voor intuïtie, geweldig met zijn zwaard en in de strijd, weet wanneer hij zijn mond moet houden en zijn precisie is buitengewoon. Hij is wonderbaarlijk in kalligraferen.
Waar je personage minder goed in is: Herinneren. Hij heeft sowieso weinig belang aan het verleden. Hij is ongelofelijk slecht in sociale of romantische situaties en opruimen, oh. Hij wordt niet graag aangewezen als degene die betaalt en zijn zwakke punt is ontwijken. Zijn gevoel voor talen is buitengewoon beschamend, hij kan alleen Engels en Japans. Hij past zich niet graag aan als we spreken over de westerse wereld. Kan absoluut niet liegen.
Familie en verleden: Hij heeft geen ouders, hij was eigenlijk een geest die op zijn tiende werd gevangen genomen door een Japanse familie in een steen, die ze plaatsten in hun tempel, waardoor hij 'hun familie geest' werd. Hij werd van generatie tot generatie doorgegeven als teken van bescherming tegen inbraak, oorlog en verraad. Toen hij vijf en een half jaar geleden werd bevrijd doordat de steen was laten vallen wist hij niet zo snel hoe hij moest reageren - Japan was ernstig veranderd en hij kon zich sowieso niet aanpassen aan de modernisering. Hij kwam toen een pamflet tegen van het PMH en eerst wou hij het weggooien omdat het vervuiling was, maar uiteindelijk is hij ernaartoe gegaan.

Extra: /
Themesong: Marianas Trench - Lover Dearest
Wapen: Zijn guardian-katana die hij op zijn rug draagt, waarmee hij ook ijs en andere glaciale elementen tevoorschijn kan halen. Weghalen is wel een probleem.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Toshiro Hitsugaya
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: