IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Luka Mohegan-Friduwulf

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luka

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 08-07-11

BerichtOnderwerp: Luka Mohegan-Friduwulf   vr jul 08, 2011 9:08 am

Volledige naam: Luka Mohegan-Friduwulf
Eventuele bijnaam, roepnaam: Luka
Leeftijd: 16
Verjaardag: 5 juli
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een half-vampier, half-weerwolf uit Victoria River, Australië.
Zijde: Goed

Lengte: 1m77
Lichaamsbeschrijving: Hij is lang en slank, heeft redelijke spieren gekweekt over de jaren en heeft een lekker, zandig kleurtje. Hij heeft geen last van onnodige lichaamsbeharing. In wolfvorm is hij lichtbruin van kleur.
Omschrijving gezicht: Donkere wenkbrauwen die iets voller zijn dan het gemiddelde, een haardos die zijn gehele voorhoofd bedekt met daaronder nog helder zichtbaar een paar Aziatische ogen, met plooi dan wel, met een bijzondere kleur wat lijkt op een menging van oker en goud.
Omschrijving haar: Zoals ik al zei, wild, zacht en tegelijkertijd ruw
Kledingstijl:
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Hij is manipulatief, wanneer er veel meisjes zijn om hem te bewonderen doet hij afstandelijk en wanneer hij alleen is met eentje heeft hij losse handjes. Hij is vlug, sterk, en hoewel hij een doordrammer is, geeft hij snel op. Hij is een natural flirt, gemanierd, maar nogmaals, als je alleen met hem bent is hij weer zelfzuchtig.
Hobby's/passies: Hij wordt, al klinkt het raar, graag aanbeden door meisjes. Hij houdt van westerns en van schaamteloze fanservice-chicks die ook nog eens badass kunnen zijn. Hij heeft iets met oude boeken en geneeskunde.
Afkeer: Hij heeft een hekel aan zijn bestaan als vampier. Hij kan er niet tegen dat hij steeds moet drinken en dat felle of zomerse zon hem (tijdelijk) blind maakt. Hij heeft ook een hekel aan zelfzuchtige of jaloerse meisjes.
Waar je personage goed in is: Hij heeft iets met messen, is gespecialiseerd in het gebruik ermee. Dolken, zwaarden, etc. Melée, hij kan het. Hij kan zichzelf meer inhouden in wolfvorm dan in mensvorm.
Waar je personage minder goed in is: Hij is ongehoorzaam en is vreselijk in tragische dingen met een beetje sympathie vertellen. Hij kan moeilijk liegen en hij heeft eigenlijk sowieso bijna nooit sympathie voor een ander. Bloed opzuigen is moeilijker dan voor andere vampiers met zijn tanden.
Familie en verleden: Met een moeder, een melkfles-vampier en een weerwolf, een Aboriginal-kleurige, leeft dat niet lekker. Mensen wisten het ook, ze zagen het aan hem, dat hij anders was. Hij had andere ogen, hij had de ijzigheid van een vampier omhelst door de vloeibaarheid en zachtheid van een weerwolf in zijn iris. In de kleur van zijn vacht en huid. Je zag het simpel weg aan hem. Zijn gebit: scherper dan dat van een weerwolf, milder dan dat van een vampier. Op een gegeven ogenblik kregen zijn ouders ruzie en uiteindelijk vond Luka hen, doodgebeten, alle twee, door de pack-leider van zijn vader, als vijfjarige. Luka rende weg, heeft nog littekens overgehouden aan zijn tocht naar huis, maar toch, hij ging weg, kwam via een veerboot in Londen. Daar vond hij een pamflet van het PMH, waardoor hij hierheen kwam.

Extra: Aardsrivaal van, maar bijzonder geïnteresseerd in Piper.
Themesong: Little Boots - Remedy
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Luka Mohegan-Friduwulf
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: