IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Charlotte Denoix-Galouzeau de Villepin

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlotte

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 02-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Frankrijk, Bretagne

BerichtOnderwerp: Charlotte Denoix-Galouzeau de Villepin   do jun 02, 2011 12:41 pm

Volledige naam: Charlotte Denoix-Galouzeau de Villepin
Eventuele bijnaam, roepnaam: Char, Charlie, Charles
Leeftijd: 15
Verjaardag: 19 maart
Geslacht: Vrouwelijk, al denkt iedereen dat ze gewoon een girly boy is.
Species, geboorteplaats: Ze is een transformer uit Frankrijk, Bretagne, lovechild van een vrouwelijke android van Paeverti en een fransman.
Zijde: Goed

Lengte: 1m70
Lichaamsbeschrijving: Vrouwelijk voor een jongen, té DFC-en-toch-gespierd voor een meisje. Ze heeft ook een bescheiden heuppartij en is blank van kleur.
Omschrijving gezicht: Onopvallende lippen of wimpers, maar grote, donkerpaarse ogen die wel indigo lijken. Haar gezicht is rond met een puntige kin en een scherpe kaaklijn. Haar wenkbrauwen zijn iets dikker dan bij andere meisjes en ze heeft een klein wipneusje.
Omschrijving haar: Ze heeft blond, vol haar wat een beetje ruw aanvoelt, alsof het geverfd is. Het is messy en spiky, gaat alle kanten op na het slapen.
Kledingstijl: Jongensachtig, nonchalant en nog net oké.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Loyaal, preuts over zichzelf maar zo non-rigide mogelijk over hoe andere zich kleden. Gemanierd, behulpzaam en open, rustig en blijkt later een masochist. Gevoelig voor obsessies. Lichtelijk yandere-potentieel.
Hobby's/passies: Ze vindt het leuk om thee te drinken, voetballen, travotten en rond te hangen met Walker, de enige die altijd al wist dat ze een meisje was en met hetzelfde rondloopt als Charlotte. Iets wat niemand weet is dat ze 's avonds op daken klimt en soms zelfs het bos ingaat, om alleen te zijn, want eigenlijk is ze best eenzaam. Ze gaat dan reflecteren op zichzelf en zo en of ze alles wel goed heeft gedaan die dag.
Afkeer: Ze kan niet tegen mensen die haar storen tijdens zulke sessies, Glee, onrecht en muziek (nee echt, ze kan er eigenlijk niet tegen), maar voor de rest is ze overal oké mee.
Waar je personage goed in is: Ze kan controle houden over een situatie en lijkt zo een geweldige leider, ze is een doorzetter en ze kan goed voor anderen opkomen. Heeft andere longen en kan zonder zuurstof.
Waar je personage minder goed in is: Ze kan echter niet goed voor zichzelf opkomen, kan er niet tegen wanneer Nicholas dichtbij komt: ze is net zo meisjesachtig als een versleten laars en ze kan ook heel slecht liegen.
Familie en verleden: Als half-bloedje kom je natuurlijk niet ver, zeker als je op de crèche opeens veranderd in een half-robot. Al snel moest Charlotte thuis geschoold worden, maar haar vader raakte in een depressie: hij was immers alleen tijdens de voogdij en Charlotte leerde nou niet bepaald snel, sowieso zat hij aan Charlotte vast zonder zijn echte liefde, de android van Paeverti, had, want die was dan wel ooit naar aarde ontsnapt, maar stierf al snel omdat ze niet gewend kon raken aan de zuurstof. Toen haar vader zelfmoord pleegde op haar zevende, stond ze er alleen voor. Ze werd in het foster systeem geplaatst, maar steeds kwam het naar buiten dat ze anders was, soms zagen ze zelfs dat ze een half-android was. Op haar veertiende liep ze weg van haar toenmalige instituut, boos, gefrustreerd. Toen hoorde ze een deuntje van een ijscoman en ze werd nog bozer, waardoor ze zich omdraaide maar tegelijkertijd transformeerde en daarmee de hele bus omgooide. Ze schrok van haar eigen actie, transformeerde terug uit intuïtie en huilend rende ze verder weg. Ze zat te huilen ergens op straat toen een pamflet langsvloog en ze greep hem vast. PMH, stond erop. Paranormaal, stond erop. Londen, stond erop. Een uitweg, stond er eigenlijk op. Charlotte zag een kans. Ze reed zwart naar Londen en daar ging ze naar het PMH.

Extra: /
Themesong: Ke$ha - Your Love Is My Drug
Wapen: Kan transformeren in Rafale - Revive Custom II, haar transformer-vorm.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Charlotte Denoix-Galouzeau de Villepin
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: