IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Winfrey Claudia McBirdview

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Winfrey

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 01-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Schotland

BerichtOnderwerp: Winfrey Claudia McBirdview   wo jun 01, 2011 11:19 am

Volledige naam: Winfrey Claudia McBirdview
Eventuele bijnaam, roepnaam: Winfrey
Leeftijd: 15
Verjaardag: 10 februari
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Fallen Angel uit de hemel, daarvoor uit Schotland.
Zijde: Goed

Lengte: 1m61
Lichaamsbeschrijving: Ze is klein, fragiel, heel erg tenger en blank als een ginger.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een rond gezicht met een scherpe kaaklijn, met grote, grijze ogen die leeg lijken. Haar haar hangt een beetje voor haar voorhoofd.
Omschrijving haar: Ze heeft lang, asblond haar tot net onder haar lendenen. Het is aan de onderkant krullerig maar verder stijl en volumineus, maar helaas wel ruw en voelt het nog net niet als schuurpapier aan. Ze draagt er twee linten in.
Kledingstijl: Ze draagt altijd witte, ietwat lolita, christelijke jurkjes met witte ballerina's, behalve op missies, waar ze altijd een camo-tanktop en denim shorts draagt met combatboots. Ze is erg gesteld op haar kruis-ketting.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Slim, ietwat afwezig, vijandig en apathisch. Ze is afstandelijk, maar ook erg eenzaam, al zegt ze dat het haar niks kan schelen. Ze is redelijk, wanneer iemand zich heeft bewezen kan ze best diegene respecteren. Ze heeft manieren. Ze is fragieler dan ze zich voordoet.
Hobby's/passies: Ze houdt van boogschieten in haar vrije tijd, iets waar ze ook van houdt. Ze is erg gesteld op vrijheid en doet heel vaak niks, aangezien haar lichaam heel veel moet rusten (aangezien ze dus dood is en ze eigenlijk niet meer in een lichaam kan zijn). Ze is anders bezig met trainen. Ze heeft iets met indianen en hoe Amerikanen 'fiya (fire)' roepen. Ze houdt van vonken en van lucht dat op haar blaast.
Afkeer: Ze houdt niet van vogels, dieren in het algemeen, mensen die haar als 'schattig' belabelen, mensen in het algemeen. Ze houdt absoluut niet van schuine opmerkingen, Inko of de 3th Division.
Waar je personage goed in is: Ze is goed in boogschieten, omgaan met vuurwapens alleen ze schijnt dit niet echt te willen. Ze bespeelt de tamboerijn, kan omgaan met een keyboard en ze kan eigenlijk prima zingen, alleen ze wilt niks hiervan doen in angst dat ze nooit meer terug kan naar de hemel. Ze kan prima voor zichzelf opkomen. Haar reflexen werken prima.
Waar je personage minder goed in is: Voor zichzelf zorgen, koken, tekenen, rockmuziek of dergelijke muziek waarderen, toneel en liegen. Zich inhouden, schaak.
Familie en verleden: Ze was een christelijk meisje die alles had, een familie, goede cijfers, een prima levend, maar ze was ook een meisje wat op een avond uit ging met een jongen die haar ouders niet mochten naar een punkband, underground en all. Ze was erg nerveus, naïef, maar bovenal verliefd. Toen zei haar date dat ze heel even naar de hal moesten gaan, waar hij haar opeens vastgreep. Ze werd bang en begon tegen te werken, maar hij drong zichzelf op haar. Haar jurk scheurde hij en hij zat aan haar, waarna zij keihard beet op zijn tong zodat hij eindelijk op zou houden. Dit was een foute keuze. De jongen haalde een mes tevoorschijn en stak deze bijna in haar keel, drukte zichzelf eerst zowat in haar, maar toen schoot hij uit en ze begon ernstig te bloeden. Winfrey greep naar haar keel en de jongen vloekte en maakte dat hij wegkwam. Winfrey bloedde dood, waarbij de blik in haar ogen leeg werd.
In de hemel werd ze geaccepteerd en ze bleef er redelijk lang, hier had ze na heel lang stil te zijn doordat ze niemand meer vertrouwde eindelijk vriendinnen gemaakt en ze had er prima. Ze was gelukkig, totdat opeens de poortwachters haar kwamen halen. Er was een fout gemaakt: ze was geen maagd meer na die dag, maar dat was heel lang ter discussie gesteld in de hemel. Voor de tweede keer verloor ze alles: ze werd op aarde gestuurd toen ze hadden gezegd dat ze misschien terug mocht komen als ze binnen drie jaar een verbetering had gemaakt aan de wereld. Dus ze kwam hier, zodra ze de pamflet vond. Ze was bekaf en ze kreeg een kamer voor zichzelf, maar ze is nog altijd vreselijk ellendig door alles wat is gebeurd. Het leven is niet eerlijk voor haar en nooit geweest.

Extra: Ze heeft sympathie voor Pomme.
Themesong: Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly/The Medic Droid - Fer Sure
Wapen: Ze kan zwaartekracht aan en uitzetten voor bepaalde objecten, ze kan een grijze willow-boog materialiseren en met zwarte pijlen (ook net gematerialiseerd) om aan te vallen. Verder probeert ze nog altijd te flitten maar dit gaat altijd mis, evenals vliegen. Ook kan ze in buurt van een tempel of in bezit van een kruis vibraties afzenden.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Winfrey Claudia McBirdview
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: