IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Spud "Harvey" Harvest

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Harvey

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 31-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Dublin, Ierland

BerichtOnderwerp: Spud "Harvey" Harvest   di mei 31, 2011 10:59 am

Volledige naam: Spud Harvest
Eventuele bijnaam, roepnaam: Harvey
Leeftijd: 17
Verjaardag: 6 januari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een Jack-o-Lantern uit Dublin, Ierland.
Zijde: Goed

Lengte: 1m84
Lichaamsbeschrijving: Onder zijn jas heeft hij een soort 'skelet' van plant. Hij is erg dunnetjes en voelt niet bepaald warm aan, maar wel zacht. Hij heeft geen geslachtsdelen.
Omschrijving gezicht: Een uitgekerfde pompoen: rond, niet meloenvormig. Nauwe, Aziatische ooggaten met zwart oogwit en gouden irissen. Zijn neus is een soort A zonder driehoekje in het midden. Zijn mond kan hij sluiten en weer open doen. Hij kan zijn hoofd van zijn lijf afhalen, maar als iemand iets in zijn hoofd steekt, voelt hij wel iets als een dreun.
Omschrijving haar: Hij heeft een soort grote emo-pluk wat voelt als een blad wat voor zijn ene oog hangt. Dik en niet erg harig.
Kledingstijl: Hij hecht grote waarde aan zijn warme, lichtbruine vintage jas, maar vooral zijn sjaal vindt hij belangrijk. Hoewel hij niets heeft om te verhullen heeft hij iets met wat hij draagt.
Speciaal kenmerk: UHM, hij is een pompoen, overtuigd?

Eigenschappen, innerlijk: Cynisch, ietwat apathisch, maar hij heeft best gevoel voor humor. Vanbinnen is hij warmhartig. Hij is behulpzaam en loyaal, alleen een beetje afstandelijk. Hij is goedhartig en barst van de selfishlessness. Gul, maar preuts. Alles behalve puberaal - volwassen dus - en ook geen perverseling. Hij is onverschillig, maar zodra hij iets heeft is hij een beetje een controlfreak.
Hobby's/passies: Hij houdt van sneeuw, de winter, kerst en samen zijn. Hij houdt van denken en mensen doen realiseren dat zij ook moeten denken. Zijn beste vrienden zijn Ethan en Michiko, waarmee hij veel tijd doorbrengt. Hij wandelt veel en hij zit vaak in tuinen.
Afkeer: Pesters, onrecht, delinquents, leeghoofden, ganguro-lui. Hij kan er niet tegen als meisjes hun tranen gebruiken om hun zin te krijgen.
Waar je personage goed in is: Hij weet precies hoeveel kracht hij moet zetten, denken aan anderen.
Waar je personage minder goed in is: Accepteren dat hij niet hoeft eten, dode talen, motivatie tonen, zich inhouden.
Familie en verleden: Hij was gemaakt door een oude man die hem uit een pompoen sneed en hem zijn zoon naliet nadat hij omkwam in een auto-ongeluk. De jongen had hiermee zijn opa verloren, het enige familielid wat hij nog had. Hij huilde terwijl hij de pompoen vasthield en maakte een deuk, waarna een traan op de pompoen kwam. Hij schrok, want opeens kwamen er plantenstengels uitgroeien. De jongen schrok, maar hij glimlachte. Hij had iemand, al leek het een monster. Spud werd geboren met veel kennis, als een soort reïncarnatie van zijn opa, maar niemand weet echt hoe het werkt. Spud was er gewoon. Hij voedde de jongen op en leefde met hem totdat hij zeventien was. Hij was een soort imperfecte vader voor hem. Ze hadden weleens ruzie, wanneer Spud hem had gezien met een meisje en wou weten wie het was en zo. Wanneer de jongen achttien was nam hij de moed om Spud te vertellen dat hij op kamers ging en dat Spud niet meer nodig was, en gaf hem zijn sjaal als aandenken. Dit kwam ietwat hard aan, maar Spud snapte het en aangezien het huis voor hem ook wel leeg begon te voelen, ging hij de straat op. Zonder de jongen viel hij heel erg op en al snel wist hij dat hij hier niet thuishoorde. Hij vond een pamflet van het PMH en hij kwam hierheen, waar hij eigenlijk veel in moest halen, maar dat had hij snel gedaan, in één jaar, en zo was hij nu hier.

Extra: Schijnt vaak "I don't think you understand" te zeggen.
Themesong: Glee - Loser Like Me (Male vers.)
Wapen: Spud kan zijn plantenstengels een beetje uitrekken, maar niet gigantisch veel. Hij kan ze ook naar binnen trekken en hij kan heel lenig bewegen, gestroomlijnd zijn en stuff. Naast zijn handen gebruikt hij over het algemeen drop point blades met een bruin, ietwat afgebladerd houtvat.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Winfrey

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 01-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Schotland

BerichtOnderwerp: Re: Spud "Harvey" Harvest   wo jun 01, 2011 10:41 am

Waarschijnlijk de coolste paranormal, haha.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spud "Harvey" Harvest
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: