IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Vance Lestat Zolohuard

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vance

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 01-05-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Mimosa Pudica

BerichtOnderwerp: Vance Lestat Zolohuard   zo mei 01, 2011 7:48 am

Volledige naam: Vance Lestat Zolohuard
Eventuele bijnaam, roepnaam: ,,the third Esquire" is een titel die hij heeft, maar enkel ,,Vance" accepteert hij als aanspreekvorm.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 6 januari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Een ,,Influencer" uit Mimosa Pudica, een totaal monochrome planeet (naast de bloedspetters natuurlijk) met de grootte van Enschede waar enkel hij woont samen met de lijken van de ,,gasten" (aliëns die nieuwsgierig waren naar het leven op Mimosa Pudica).
Zijde: Slecht, 6th Division

Lengte: 1m78
Lichaamsbeschrijving: Hij is lang en mager-maar-gespierd van postuur, maar hij heeft áltijd kleding om het te verhullen.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een rond gezicht met een rozige huidskleur. Cursed marks omringen zijn ogen, waarvan de pupillen en irissen zo gebleekt zijn dat ze bijna even wit zijn als zijn oogwit. Hij heeft geen pukkels of zo.
Omschrijving haar: Framboosrood haar tot onder zijn oren en met zwarte plukken aan zijn sideburns. Het is vol en blijft altijd op z'n plek.
Kledingstijl: Veel zwart, framboosrood en af en toe wat witte details, grijs, en sowieso veel stukken kleding: absoluut niet schaars. Hij lijkt altijd veel gespierder met alles wat hij aan heeft.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Hij is insane - voor realzies. Hij is dan wel een optimist en onafhankelijk, maar hij is ook ongelofelijk sadistisch en een manipulatieve bastard. Hij is direct en eerlijk, maar bot en narcistisch.
Hobby's/passies: Geld en macht. Later raakt hij ook geïnteresseerd in Walker, maar meer om haar kracht.
Afkeer: Mensen die hem aanraken.
Waar je personage goed in is: Manipuleren, bijna alles eigenlijk.
Waar je personage minder goed in is: Mensen begrijpen, maar daar doet hij ook geen moeite voor. Hij is niet goed in mensen laten winnen of begrip tonen. Musicaal is hij niet.
Familie en verleden: Mimosa Pudica was eerst een planeet waar tirannie heerste en Vance werkte met duizenden slaven in een grote fabriek waar ze, kort gezegd, alles maakten. Alleen werken en slapen, en soms eten was toegestaan. Het haar van alle mensen werd met permanente verf geverfd om aan te tonen wie in welke sectie zat, en Vance zat bij de kerncentrale sectie samen met zeven anderen. Vance had altijd al hoop voor een uitweg dus hij was ook wel de Smirking (third) Esquire (Esquires zijn werkers bij de kerncentrale) genoemd. Wanneer de shinigami (waaronder Anthony) de stad binnenvielen, greep hij zijn kans wanneer niemand keek en sprong hij in de radioactieve lading - deze radioactiviteit is trouwens niet echt radioactief, maar vergelijkbaar ermee, het doet iets met je DNA. Dit maakte hem namelijk een soort reality warper, of meer, een Influencer zoals hij het zelf noemt. Net wanneer een manager werd neergeslagen en zijn ziel uit werd gezogen blies Vance de shinigami naar achter en nam hij de robes van de manager. Hij trok daarna de shinigami tegen de muur en bekeek wat hij bij zich had, nog altijd smirking. Hij vond een ring die je onsterfelijk maakte. Hij werd ondertussen aangevallen door several shinigami, maar hij weerde ze allemaal af, hij absorbeerde hen en hun zielen, totdat Anthony kwam. Hij pakte de ring af en hierdoor was Vance afgeleid. Anthony wist dat hij snel weg moest komen en het geen zin had Vance nu te bevechten dus samen met de overgeblevene soulreapers is hij weggegaan. Vance wilt nog altijd de ring terug.

Extra: /
Themesong: Toxic - A Static Lullaby
Wapen: Hij kan een soort van reality warpen en illusies creëren.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Paige

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 02-05-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Hawaï, Hilo

BerichtOnderwerp: Re: Vance Lestat Zolohuard   ma mei 02, 2011 2:36 pm

Oh God, I love AishaxNekox. I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Port Victoria

BerichtOnderwerp: Re: Vance Lestat Zolohuard   ma mei 02, 2011 2:37 pm

Met nog een grudge tegen Skye/Anthony*.
Erg schoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Vance Lestat Zolohuard   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vance Lestat Zolohuard
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: