IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Czekolada Dzhamgerchinov

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Czekolada

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 30-04-11
Leeftijd : 36
Woonplaats : Moskou, Rusland

BerichtOnderwerp: Czekolada Dzhamgerchinov   za apr 30, 2011 10:15 am

DOCENT: Engels en drama

Volledige naam: Czekolada Dzhamgerchinov
Eventuele bijnaam, roepnaam: ,,mevrouw Cze"
Leeftijd: 29, werkelijke leeftijd 23 en mentaal... who knows.
Verjaardag: 3 maart
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Ze is een levende pop, gemaakt uit melkchocolade, harde karamel, hele scheuten koffie verkeerd, maar heel belangrijk zes scheuten rum en levensenergie door een oude, nu overleden vrouw uit Rusland, Moskou, waar Czekolada dan ook zelf vandaan komt.
Zijde: Leraarzijde

Lengte: 1m83
Lichaamsbeschrijving: Ze is lang en slank, maar met vrouwelijke vormen to die for.
Omschrijving gezicht: Een hartvormig gezicht met een scherpe, naar achter hellende kaaklijn. Een mond die ietwat lang is in proportie met de rest van haar gezicht, maar verticaal gezien best dun. Haar neus helt ietwat naar boven. Ze heeft geen sproeten of pukkeltjes: een zachte, egale huid met de kleur van een mix van karamel, water en bier. Aziatische, nauwe ogen, warmgoud van kleur. Vooral oogmake-up te zien en een licht aangebrachte lipgloss.
Omschrijving haar: Half-golvend, half-krullend, bruin haar dat tot op haar schouders naar beneden gedrapeerd is. Volumineus en schoon ter allertijde. Ze kan door het even aan te raken het hard laten worden en een stukje afbreken, wat dan pure karamel is, alleen dit doet ze liever niet.
Kledingstijl: Extravagant, sexy, maar verhullend toch ook weer. Ze zegt enkel zich niet fijn te voelen in veel kleren en zo kan ze dan natuurlijk niet lesgeven. Ze draagt veel bruin, bessenrood en gekrulde, witte bloezen.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Ze is sereen en ze glimlacht altijd, zelfs wanneer ze een uitstorting heeft (deze heeft zo zowat elke keer dat iemand praat tijdens de les, dus liever blijft iedereen oplettend). Ze is ietwat bot maar eerlijk. Ze is een levensgenieter maar ietwat gulzig. Ze is vriendelijk en open, maar erg oppervlakkig, hoewel ze best intelligent is.
Hobby's/passies: Snoepen en lesgeven zijn haar grootste passies. Drama ook en Engelse literatuur al helemaal. Ze houdt ook van Death Note en thrillers.
Afkeer: Alles naast Groot-Brittanië, Rusland en Zuid-Europa vindt ze oninteressant. Verder heeft ze het ook niet zo met background story's of mensen die het verleden niet los kunnen laten. Ze heeft een hekel aan Amerikaans werk en Japanse animatie, afgezien van Death Note natuurlijk.
Waar je personage goed in is: Verleiden, iets mooier brengen dan het is, misleiden, hypnotiseren, ook kan ze prima de taragot bespelen alleen dat doet ze niet vaak. Precisie, timing, opletten. Orde behouden. Ze kan goed tegen alcohol.
Waar je personage minder goed in is: Naast de taragot is ze alles behalve musicaal en ook is ze niet zo goed in zich inhouden.
Familie en verleden: Ze is gemaakt als een soort 'pop' door een oude vrouw in Rusland, een zesjarige pop qua verschijning. Ze kreeg echter de mentaliteit iemand die nooit in de puberteit raakte: ze is altijd even kalm (niet echt beheerst, though). Toen haar ,,moeder" op de fysieke leeftijd 14 van Czekolada aan een hartaanval stierf, wist Czekolada even niet wat ze moest doen, dus liep ze eerst weg van huis en kwam toen Locke tegen die haar uit de sneeuw haalde waar ze in was gevallen. Hij vertelde haar dat hij binnenkort weer terugging naar Brazilië en stuff, dus Czekolada vertelde dat ze een hekel had aan Brazilië. Hij lachte nerveus en zo praatte ze nog verder, maar uiteindelijk scheidde hun wegen. Ze ging terug naar huis en bleef nog twee jaar thuis zitten, zorgde voor zichzelf en such, alleen ze raakte verveeld en enkel met huisonderwijs tot haar veertiende dus verliet ze het dorpje waar ze woonde voor Moskou, waar ze als een gek door het onderwijs voor speciale kinderen heen ging en zo had ze haar universiteitsdiploma voordat ze fysiek zestien was. Ze had meerdere beursen gekregen en leefde toen in een hotel, maar het verveelde haar, ook al woonde ze in onzekerheid. Ze wou niet werken. Ze besloot op zoek te gaan naar de jongen die ze had gezien in Rusland, dus vertrok ze naar Brazilië. Eerst werd ze gevangen genomen door een cannibalenstam, maar Locke en zijn mannen kwamen er op dat moment aan en eigenlijk vanaf die seconde vond Czekolada hem al leuk, ook al is hij fysiek een jaar jonger dan haar. Hij vroeg of ze ok was en nam haar mee naar zijn tribe. Ze verbrandde vaak in Brazilië aangezien a) haar huid het niet gewend was en b) ze het vertikte om minder aan te trekken dan hoodies en skinny's, tot hij haar eens een pakje liet maken wat ze nog altijd draagt (vandaar dat het zoveel huid blootgeeft; het is eigenlijk te klein, ook al heeft ze het wat bijgesteld) en blozend nam ze het aan. Ergens rond hun twintigste trokken ze samen naar het PMH nadat ze eruit waren dat ze hier beiden wouden lesgeven.

Extra: Ze spreekt met een sterk Russisch accent, al is dit deels nep en praat ze ietwat Kansai-Engels.
Themesong: Soul Control - Chocolate
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Czekolada Dzhamgerchinov
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: