IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Micah Joseph Hayes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Micah

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Pauvaerti

BerichtOnderwerp: Micah Joseph Hayes   vr apr 29, 2011 12:51 pm

Volledige naam: Micah Joseph Hayes
Eventuele bijnaam, roepnaam: Micah, geen uitzonderingen
Leeftijd: 14
Verjaardag: 21 juni
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een half-android, half-mens van planeet Pauvaerti, waar kinderarbeid nog aan de gang is, evenals een zeker systeem wat nog het meest gerelateerd is met het communisme. Zijn soort worden Diggers genoemd aangezien ze kunnen 'connecten' met hun persoonlijke ketting. Bij geboorte wordt deze afgenomen ivm het voorkomen van rellen, maar na de opstand zijn alle kettingen teruggenomen en zijn mensen ontsnapt van Pauvaerti.
Zijde: Goed

Lengte: 1m64
Lichaamsbeschrijving: Hij is klein, slank, en net nog niet mager. Hij heeft een zandloperfiguur wat ietwat ongemakkelijk is voor een jongen. Hij is héél lichtelijk getint en overal over zijn lichaam zitten strepen zand.
Omschrijving gezicht: Erg opvallend is de ronding in zijn gezicht, plus zijn grote, zwarte ogen natuurlijk. Een subtiele wending omhoog aan het eind van zijn kleine neus, waaronder zijn perfect gevormde mond plaats vindt. Ruwe lippen. Af en toe een streep zand ergens over zijn gezicht. Soms een witte pleister.
Omschrijving haar: Hij heeft zwart, schoon haar - het wordt nooit vet, wat hij ziet als een reden om nooit ze douchen, zeker omdat hij geen lichaamsgeur afstoot tenzij hij parfum op doet of zo, maar die luxe zweert hij af. Het haar komt tot net boven zijn schouders en hangt wat futloos.
Kledingstijl: Hij draagt shorts met daaronder (en ietwat erboven) bandage vanwege zijn littekens (van de opstand). Hij snoert de shorts vast met een wit stuk stof. Hij draagt verder het jack wat hij van zijn oudere broer kreeg, voordat hij stierf voor zijn ogen. Hij draagt simpele bootschoenen. Hij weigert andere dingen aan te trekken afgezien van andere shorts.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Goedhartig, vredelievend en een levensgenieter. Hij is behulpzaam, aardig en accepterend. Hij is niet dom, maar ook geen brainiac. Hij is verder ietwat dense, maar nog veel belangrijker is dat hij teveel waarde hecht aan verleden. Hij is een doorzetter maar helaas ook wraakzuchtig.
Hobby's/passies: Hij houdt van jeugdactiviteiten. Hij houdt van graven en ronddolen in het zand en stuff. Hij houdt van voetbal, sport, opscheppen. Hij houdt van kampvuren. Op een klaarlichte dag naar de lucht kijken.
Afkeer: Alcohol, zoenen, het ,,adolescente leven". Moeilijke, lange woorden. Sadisten, de Divisions. Anthony. En spinnen en muggen. Verder kan hij met alles leven.
Waar je personage goed in is: Doorzetten, tegen verliezen en stoten kunnen, vechten, richten. Hij is sportief en in sociale situaties is hij over het algemeen ook goed. Onder zijn bescheidenheid ligt een geboren leider en hij kan prima improviseren. Hij is goed in graven en hoop geven aan anderen, troosten en luisteren. Advies geven.
Waar je personage minder goed in is: Romantische situaties, de doorslag geven, omgaan met climaxen. Snappen waarom mensen geloven in (een) God en hiermee omgaan. De handdoek in de ring gooien. Weten wanneer hij moet stoppen. Niet vergeten dat hij moet oppassen met hoe blunt hij over kan komen.
Familie en verleden: Hij werkte zijn hele leven ondergronds, gevaarlijk en zonder zekerheid als een mijnwerker. Toen de baas zijn eerste kindermoord pleegde, richtte ze razend snel een rebellie op en kwamen ze in opstand. Ze gooiden de ramen in, sloegen helemaal door en trokken naar de overheid van het kleine Pauvaerti. Dat was een groot pakhuis, waar Micah eerst meehielp als verdediger samen met zijn broer. Wanneer zijn broer stierf voor zijn ogen, in de verte, en hij hem niet kon bereiken door iedereen die hem tegenhield, sloeg hij een andere richting op in het pakhuis. Dit bleek de kettingenkamer te zijn en hij werd al snel door anderen ontdekt. Duizenden mensen stormden de kamer binnen, trokken alle kasten open en keken welke ketting bij hen hoorde. Micah deed dit ook en de zaak leek wel onmogelijk, tot hij het zijne vond en zijn weg door de lijfwachten boorde, zodat hij bij zijn broer kon zijn, om zijn laatste woorden nog te horen. De rest was bezig met de lijfwacht af te maken en Micah kon dat sowieso niet meer schelen. Tranen vlogen al over zijn wangen toen hij het levenloze lijk aantrof. Schoenafdrukken op zijn benen. Zijn bandage was er half afgerold. Micah stond trillend op en begon elke lijfwacht die hij zag als een murder machine te vermoorden, hij wou de moord op zijn broer wreken totdat het niet erger kon. Langzaam liep het pakhuis leeg - de rebellie ging naar huis of stierf, de lijfwacht stierf eigenlijk. Toen uiteindelijk iedereen dood of weg was, en hijzelf ook enkele malen was gestoken, liet Micah zich met een bittere glimlach op zijn knieën zakken. Hij hijgde. Hij bedacht al hoe belachelijk dit allemaal leek, de hele rebellie en zo, toen het bloed druppelde. Hij keek naar boven, naar het immense gat in het plafond. Opeens leek iets op hem af te komen, maar hij liet zichzelf geen hoop geven. Hij keek alleen maar, bekijkend wat het lot met hem van plan was. Het bleek Yumiko te zijn, die hem met haar herstellende gave in leven hield, waarna hij flauwviel en ze hem naar Aarde bracht, waar ze eigenlijk naartoe aan het gaan was. Hij ziet de moon rabbit nu als zijn zus.

Extra: /
Themesong: If It Means A Lot To You - A Day To Remember/Sidney Samson - Riverside
Wapen: De hanger om zijn nek kan hij veranderen in een boor die dan 'vastgroeit' aan hem.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Justin

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 30-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Ecuador, Amerika

BerichtOnderwerp: Re: Micah Joseph Hayes   za apr 30, 2011 1:19 pm

Ik hou van Simon hahaha.
Terug naar boven Ga naar beneden
Charlotte

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 02-06-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Frankrijk, Bretagne

BerichtOnderwerp: Re: Micah Joseph Hayes   do jun 02, 2011 12:01 pm

Moe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Micah Joseph Hayes   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Micah Joseph Hayes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: