IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Yumiko Imai

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yumiko

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 28-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Maan

BerichtOnderwerp: Yumiko Imai   do apr 28, 2011 11:50 am

Volledige naam: Yumiko Imai
Eventuele bijnaam, roepnaam: Yumi, Yumiko, Yumi-chan, albino-pyon, Imai door Anthony.
Leeftijd: Fysiek 15, echte leeftijd onbekend.
Verjaardag: 2 februari
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Ze is een moon rabbit, van, nou, de maan.
Zijde: Goed

Lengte: 1m67
Lichaamsbeschrijving: Slender, door kleding lijkt ze slechts iets forser dan ze is. Ze heeft op zich spieren, maar je ziet ze niet echt. Ze is niet mager en haar boezem is dan ook geschikt naar een cup A, wat haar nog net van de DFC-grens afhoudt. Net boven haar stuitje bevindt zich haar konijnenstaart.
Omschrijving gezicht: Rond gezicht met een scherpe kaaklijn en een kleine mond met dunne lippen. Een miniscuul wipneusje waar schuinboven haar grote, kastanjerode ogen plaatsvinden, die overigens in het zonlicht paarser lijken met regenboogkleurige tinten. Haar voorhoofd is deels verschuild door haar warrige maar mooie pony, maar toch zie je duidelijk haar dunne, geëpileerde wenkbrauwen die wit-rozig van kleur zijn. Ze is knap en behoorlijk moe moe. Ze heeft twee konijnenoren in plaats van mensenoren.
Omschrijving haar: Haar wit-rozige haar golft naar beneden, vol en schoon, of ze nou de dag ervoor heeft gewassen of niet. Groeit snel aan en ze heeft een subtiele ahoge tussen haar oren in.
Kledingstijl: Ze draagt altijd een paars-oranje-rode rok boven haar witte, dikke wikkelshirt samen met Oosterse muiltjes en witte sokken.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Naïef maar energiek, tegelijkertijd tsundere B, vastberaden en zeker wel intelligent. Ze is ietwat onzeker noch zelfverzekerd, een tikkeltje jaloers, flirty ook al heeft ze het zelf niet door, gezellig en motiverend. Ze is rechtvaardig en schaamteloos.
Hobby's/passies: Ze houdt van verse muntthee, training en het uitroepen van ,,ganbare" of ,,josu". Ze houdt van hard werken en het gevoel wat ze krijgt als ze ergens eerste in is. Ze is dan ook sportief. Warm weer en uitdagingen. Ze houdt van kampactiviteiten en such. Ze is een echte levensgenieter.
Afkeer: Alles wat sensueel is vindt ze eng en ze begint al te stotteren bij het woord ,,zoenen". Ze houdt niet van verwestelijking, modernisatie, mecha's, futuristische trends zoals de korte, zwarte bob. Ze is bang voor alcohol, zelfs sake schrikt haar af en ze heeft een hekel aan pollen ivm met haar hooikoorts. Verder houdt ze niet van arrogantie of ,,fake façades".
Waar je personage goed in is: Vechten, mensen opvrolijken en laten lachen, improvisatie, toneel, zich inhouden en precisie, weten wanneer ze moet stoppen. Ze is goed in schilderen.
Waar je personage minder goed in is: Denken aan een grey-possibility: in haar ogen is er goed en kwaad, geen tussensprong. Ze is ook niet gediend van romantiek en moderne dingen. Ze is slecht in paardrijden, of ook maar iets berijden en omdat ze zo eerlijk is en zo'n flapuit, zegt ze ook weleens dingen die ze niet moet zeggen. Ze kan slecht schetsen en ze kan niet echt tegen innuendo.
Familie en verleden: Je kent het gezegde, ,,ze doen het als konijnen". Zo waren de maankonijnen dan ook in gigantische aantallen, alleen na een korte aanval van aliëns waren er maar vier vrouwelijke moon rabbits over en daaronder viel de toen nog jonge Yumiko. Al vanaf haar jonge leeftijd keek ze uit naar aarde en wilde ze er heen. Aangezien moon rabbits onsterfelijk zijn waren haar al veel oudere zussen ietwat flegmatisch en levensmoe aangezien ze nooit een man zouden kunnen krijgen, deels omdat moon rabbits niet inblenden met de crowd. Yumiko kon dit probleem echter niet zien. Ze ging gewoon naar aarde, mooi genoeg meteen naar het PMH, waar ze redelijk inblendde.

Extra: Ze klinkt als een Kansai versie van Cassadee Pope. Last van hooikoorts. Later valt ze dramatisch voor Julian.
Themesong: Dynamite - Taio Cruz
Wapen: Ze is zelf redelijk swiftly en sterk, maar om haar middel heeft ze een pouch gebonden waaruit ze haar dolk uit kan halen die met maanmagie (enkel bij aanraken gaat dit in werking) zich veranderd in een nihontō die ze over het algemeen gebruikt. Verder kan ze met dit zwaard ook een beetje de lucht beheersen, maar niet veel.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Yumiko Imai
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: