IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Rowan Kurda Harvey

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rowan

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 25-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Beverly Hills, Californië

BerichtOnderwerp: Rowan Kurda Harvey   vr maa 25, 2011 8:29 am

Volledige naam: Rowan Kurda Harvey
Eventuele bijnaam, roepnaam: Rowan
Leeftijd: 16
Verjaardag: 9 augustus
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Beverly Hills, Californië (Amerika). Hij is een time traveler en komt uit de toekomst, alleen hij zit vast want zijn device werkt niet. (Dit komt wel eens vaker voor bij Rowan.)
Zijde: Goed

Lengte: 1m75
Lichaamsbeschrijving: Hij heeft op zich wel spieren, bijna een two-pack zelfs. Hij is verder slank.
Omschrijving gezicht: Hij is hot, hot, hot. Blauwe ogen die je doen denken aan de lucht in de zomer en een niet te bruin tintje. Scherpe kaaklijn, ietwat vrouwelijks, maar geen baby face en toch weer wel wat jeugdigs.
Omschrijving haar: Blond beach boy haar.
Kledingstijl: Nonchalant-slordig: hij draagt hoodies open, met daaronder open overhemden uit zijn broek en daaronder een hemd of zo, een t-shirt. Hij draagt gewoon jeans en awesome sneakers waar meisjes wel om kunnen kwijlen.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Pechvogel wat betreft zijn wapens: alles lijkt op een zeker moment kapot te gaan in zijn handen. Hij is verder breedsprakig en overmoedig. Narcistisch en tot ergernis van velen toch zeer slim, al geeft hij een dimwit-indruk. Hij is flirt en luid, maar toch is heeft hij wat sexy (als in gepassioneerd en looks) en volwassen op z'n tijd. Hij is zelfverzekerd, egocentrisch maar toch is hij een geduldige jongen. Alles behalve down-to-earth. Energiek en fun.
Hobby's/passies: Lol maken - hij houdt van alles wat 'the fabulous life of a teenager' te bieden heeft in deze eeuw. Hij is zeker niet van plan te blijven hier dus hij heeft nog niet echt zich genesteld. Hij houdt van flirten, dat absoluut. Hij houdt van mooie vrouwen, een beetje van iedereen, eigenlijk. Hij is sowieso niet op zoek naar een grote one and only love aangezien hij dus denkt binnenkort weer naar huis te gaan. Hij is dol op uitdagingen.
Afkeer: Aanhankelijke mensen, pestkoppen, gênante momenten, huiswerk. Oh, en
Waar je personage goed in is: Afleiden, verleiden. Hij is goed in wiskunde, al matcht dat hem totaal niet, hij is altijd goed in mensen opvrolijken en hij is gigantisch snel. Improviseren is ook zijn niche. Snel denken.
Waar je personage minder goed in is: Hij kan niet omgaan met een akoestisch gitaar en hij heeft moeite met zijn persoonlijkheid onderdrukken of stil blijven. Depressie is onbekend voor hem. Hij is niet slecht in gym maar alles behalve goed. Topografie. Liegen, misleiden.
Familie en verleden: Hij komt uit het jaar 2107 en is een soort neefje van Jack, maar dan een paar generaties op, zo'n drie - hij komt uit de niet-adellijke versie inmiddels. Verder heeft hij in zijn eigen tijd een moeder en een vader plus nog een tweeling als siblings: een jonger zusje en broertje. Hij is een doodgewone student eigenlijk. Hij is alleen op het PMH omdat ze denken dat hij interessante informatie kan doorspelen over de toekomst en omdat ze denken dat hij anders z'n mond voorbij praat. Plus, de principal is z'n oom zowat.

Extra: Zijn stem klinkt als die van Sean Foreman. Hij heeft de gewoonte om altijd te zeggen 'it's a pinch' wanneer hij in problemen zit en 'oh méééén!' wanneer een van zijn wapens niet werken. Hij kan 'ik houd van je' in alle talen uitgevonden te zeggen.
Themesong: 3OH!3 - I know how to say
Wapen: iPod met verwarrende trillingen. Hij kan ook zich 'transformeren' en dan heeft hij een zwart-lime kleurig, groot geweer wat lijkt op een soort vulkaan, op zich.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Ami

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : San Francisco, Amerika

BerichtOnderwerp: Re: Rowan Kurda Harvey   vr maa 25, 2011 8:41 am

Hij's zo hot man. I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Walker

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 25-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : LoX

BerichtOnderwerp: Re: Rowan Kurda Harvey   vr maa 25, 2011 9:37 am

Y U SO ATTRACTIVE
Terug naar boven Ga naar beneden
Piper

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 26-03-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Griekenland

BerichtOnderwerp: Re: Rowan Kurda Harvey   za maa 26, 2011 7:30 am

This aroused me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rowan Kurda Harvey   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rowan Kurda Harvey
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: