IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Capucine

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 24-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Hong Kong, China

BerichtOnderwerp: Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu   zo apr 24, 2011 8:37 am

Volledige naam: Capucine Klementryna Gugliotta-Wu
Hoewel ze kwart Pools, kwart Chinees, kwart Italiaans en kwart Brits is, ziet ze zichzelf het liefst als half-Frans half-Chinees aangezien . Ze ontkent verdere afkomsten. 'Klementryna' betekent ironisch genoeg 'genadig'. Capucine betekent 'pij', wat een bijzondere stof is.
Eventuele bijnaam, roepnaam: 'Milady', Wu XI, Simone Dupont
De eerste twee zijn aanspreekvormen van personeel, lijfwachten, etc., maar ook onderling praten ze zo over haar. 'Capucine' is erg, erg onbeschaafd in hun ogen. Wanneer ze onder de mensen is in haar eentje, stelt ze zich voor als Simone Dupont. Dat is dan ook haar schuilnaam.
Leeftijd: 14
Verjaardag: 4 april
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Opgegroeid in Hong Kong, China. Dochter maffiabaas en verder qua paranormaal gen een slangenfluisteraar, of meer, een 'snake girl'. Ze heeft daarom elke volle maan last van erge ichthyosis en haar ogen worden bloeddoorlopen.
Zijde: Slecht, 7th Division (the mob)

Lengte: 1m65
Lichaamsbeschrijving: Klein en tenger met sterke, maar toch vrouwelijk schouders, al schaamt ze zich erg voor ze omdat ze voor haar nog altijd te mannelijk zijn. Ze heeft dunne beneden en ze is zelf blank als wat, maar ook egaaltjes. Zie Extra.
Omschrijving gezicht: Ze is een albino. Blanke huid, pigment verspreid in sproetjes die in een nihil aantal zijn, met een kleine wipneus en grote, violetblauwe ogen waarin een lichte, minachtende glans straalt. Ze heeft lichtroze, zachte lippen en een kleine mond. Een bol gezichtje met mooie jukbeenderen, al vallen ze niet erg op. Ze gebruikt mascara en lichtroze oogschaduw, meestal ook balm, maar verder niks. Sowieso heeft ze volle wimpers van nature.
Omschrijving haar: Volumieus en bombastisch. Het is qua lengte tot haar schouders, een pony tot net boven haar wenkbrauwen. Een schuine pony, dat wel. Blond als hell.
Kledingstijl: Netjes, klassiek. Vol klasse.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Ze heeft twee kanten. Ze verschillen niet erg veel van elkaar, maar haar ene kant is stoïcijns, arrogant, bot, kritisch, onafhankelijk, bijdehand, individueel maar handig en een genie. Dan heb je haar ,,fragiele" kant, waarin ze wat meer open is. Ze is dan een tsundere, maar nog altijd sullen en zo. Dan heb je nog altijd hoe ze is als ze vecht in haar derde 'zij', een totale yangire. Ze is dan een sadistische fuck. Jaloers, maar nog altijd sterk.
Hobby's/passies: Ze stelt zich voor als een persoon dat van Carla Bruni houdt, 'lichtelijk afhankelijk' van de existentie van Côte d'Or zwarte chocolade, zwarte druiven, klassieke muziek, kunst, en dat allemaal als 'hobby', aangezien ze natuurlijk op niks kickt. Vanbinnen is ze gek op Frankrijk. Ze leert dan ook Frans zoveel als ze kan. Ze houdt eigenlijk heel erg van Franse rock, nog het meest van Noir Désir.
Afkeer: De Franse band Magma en verder alles wat niets met Frankrijk te maken heeft. Arabië, de woestijn, ze hoeft het allemaal niet. Wat ze zegt niet te kunnen uitstaan, is, simpel gezegd, 'iedereen'. Dat is ook deels waar, afgezien van haar crush op haar lijfwacht en later ook Judah.
Waar je personage goed in is: Omgaan met een zwaard, kung fu en taekwondo, ze is goed in leiding geven en gezag ondermijnen, ze is goed in strategisch denken, ze is briljant in mensen intimiteren en ze is een ster in zwemmen. Ze is goed in misleiden en liegen. Vooral liegen. Ze liegt de hele dag door, soms is dit te verwarren door sarcasme maar het zijn echt leugens, puur leugens die ze de wereld in helpt. Leugens die 'eerlijk' klinken, maar gewoon beledigingen zijn.
Waar je personage minder goed in is: Ze is niet goed in de waarheid vertellen, noch in open zijn tegen iemand anders dan haar lijfwacht. Ze kan zich niet inhouden en weet moeilijk wanneer ze moet stoppen, al beweert ze zelf anders. Ze kan zichzelf niet accepteren en ze kan ook niet tegen haar verlies. Ze is niet goed met voetenwerk en ze is een emotionele ramp als ze last heeft van haar Volle Maan Probleem.
Familie en verleden: Dochter van de half-Chinese en half-Italiaanse Tong-maffiabaas en één van zijn minnaressen en daarmee een bastaardskind, maar dat is altijd ontkent. Haar vader was een walgelijke kerel die pas de vijfde maand doorhad van de zwangerschap. Daarvoor had hij zijn minnaressen zelfs vele keren dronken gevoerd. Hij overweegde abortus, maar toen zei zijn adviseur dat het tijd was voor een opvolger en hij vond het best. De minnares werd in een kamer opgesloten zodat ze geen enkele vrijheid meer had en er niks meer mis kon gaan. Capucine werd gebaard, twee weken te laat, alsof ze al last had van ichthyosis en haar hele oogwit was rood, met gele irissen en een groen pupil. De dokters wisten niet wat ze zagen, noch de minnares die gelijk aan een hartverzakking overleed. Enkel één lijfwacht was aanwezig en hij had haar geheim altijd bewaard omdat hij niet tegen moord op kinderen kon. Hij hield haar elke volle maan in haar kamer en vertelde haar dit ook. Op haar geboortedag is haar conditie het ergst. Gelukkig - aan de ene kant wel en aan de andere kant niet - is haar pa zo druk dat hij er nooit is op haar verjaardag. Ze was altijd erg eenzaam, maar ze kreeg alles wat ze wou. Aan haar lijfwacht, Zhejiang Shanyu, had ze genoeg, zei ze altijd. Ze is na een tijd zelfs verliefd op hem geworden en vindt het dan ook niks dat hij steeds iets lijkt hebben met haar vrouwelijke lijfwacht.

Extra: Ze heeft elke volle maan last van erge ichthyosis en haar ogen worden bloeddoorlopen.
Themesong: Split Personality - Skye Sweetnam/Make Me Wanna Die - Pretty Reckless
Wapen: Ze heeft altijd een Mateba Model 6 Unica in .454Casull Caliber bij zich, maar die gebruikt ze zelden. Ze heeft haar lijfwachten, bodyguards etc. natuurlijk nog. Verder is ze zo'n snake girl, waardoor ze met slangen kan fluisteren.
Afbeeldingen: /
Terug naar boven Ga naar beneden
Shanyu

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 25-04-11
Leeftijd : 38
Woonplaats : Hong Kong, China

BerichtOnderwerp: Re: Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu   ma apr 25, 2011 1:34 am

Ze is zo dvsbdsvbdbwsn. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Erin

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: Re: Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu   do apr 28, 2011 10:53 am

Ik snif gewoon van de quality.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leone

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 23-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Sicilië, Marina di Ragusa

BerichtOnderwerp: Re: Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu   do apr 28, 2011 10:55 am

I agree.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Capucine Klementryna "Simone Dupont" Gugliotta-Wu
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: