IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jesse Leroy-Chevalier

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jesse

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 21-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Frankrijk

BerichtOnderwerp: Jesse Leroy-Chevalier   do apr 21, 2011 2:26 pm

Volledige naam: Jesse Leroy-Chevalier
Eventuele bijnaam, roepnaam: Jesse (op z'n Frans, dus het klinkt als 'Jès')
Leeftijd: 18
Verjaardag: 8 februari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een Franse "Knight" (zie achternaam). Dat houdt in dat hij net als Stephanie niet 'geraakt' kan worden door wapens. Hij krijgt echter wel sneller blauwe plekken, roekeloos is zeker. Hij heeft een onuitputtelijke stamina en is ongelofelijk doelgericht. Hij is gezegend met een kracht die gigantisch is.
Zijde: Goed

Lengte: 1m82
Lichaamsbeschrijving: Hij is lang, gespierd en daardoor een beetje bulky, maar niet sumoworstelaar-ish. De haren op zijn armen en benen zijn blond en daardoor lijken ze non-existentieel, ook zichtbare borsthaar is er niet. Hij is een beetje getint door de zon, maar nog altijd blank.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een zonnig kleurtje zonder bruin te zijn. Hij heeft nauwe, zeeblauwe ogen en wanneer hij snapt worden zijn pupillen kleiner en zijn ogen iets wijder.
Omschrijving haar: Messy, maar schoon en volimeus. Blond.
Kledingstijl: Nonchalant, casual en slordig.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Hij is een controlfreak en best eng hoe hij een-op-een is. Hij is desondanks zorgzaam en intelligent, maar hij heeft een streng wederkerigheidsprincipe, als eufemisme dan. Hij is beschermend en eerlijk, bespottend en ietwat pervers, of meer een puberale adolescent. Hij is best bipolair. Hij is sadistisch, wat heeft bijgedragen aan zijn zelfhaat. Hij is agressief als hell.
Hobby's/passies: Hij spijbelt graag en zit graag buiten in de zon op een heuvel te liggen. Hij houdt eigenlijk het meest van niks doen, maar iemand moet hem uitdagen en zijn attitude veranderd plots. Toch is zijn grootste droom iemand te hebben om te beschermen, al ziet hij zichzelf als een monster en kan hij moeilijk zichzelf toelaten tot een relatie.
Afkeer: Mensen met vooroordelen, mensen die anderen de grond in duwen (ook al doet hij het zelf), hij houdt niet van arrogante mensen.
Waar je personage goed in is: Naast het fysieke werk als vechten, afweren, precisie, improvisatie, etc., is hij verrassend goed in hacken.
Waar je personage minder goed in is: Nadenken voordat hij iets doet - hij denkt na terwijl of nadat hij iets doet. Hij is te gewend aan zijn eigen reflexen dat hij soms niet doorheeft dat hij niet nadenkt. Hij is niet goed in mensen vertrouwen, zich openen en hij kan geen instrument bespelen. Hij is ook een weirdo wat betreft het liefdesgebied. Hij kan niet stoppen met roken. Hij houdt zich absoluut niet bezig met doornen in rozen. Hij kijkt er niet naar.
Familie en verleden: Alle mannen in zijn familie waren Knights. Ze vochten en vochten, vonden een vrouw en verwekten een kind - alleen de hele mannelijke lijn is vervloekt. Ze kunnen alleen mannelijke kinderen krijgen, dat als eerst, en sowieso is hun persoonlijkheid enkel een tikkeltje anders, steeds - ze zijn allemaal onmogelijk (volgens hun vrouwen dan) om mee te wonen. Na een tijd worden ze verlaten door hun vrouw. Het is een vloek en Jesse haat zich hier ook nog voor. Hij is naar het PMH gekomen nadat hij in de zoveelste fight met z'n pa zat. Hij was vijftien en het meteen al zat. Hij was nog meer een Jerk Ass dan nu.

Extra: Hij rookt wanneer hij nadenkt.
Themesong: Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit/Mayday Parade - When I Grow Up
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Justin

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 30-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Ecuador, Amerika

BerichtOnderwerp: Re: Jesse Leroy-Chevalier   za apr 30, 2011 2:01 pm

Roomie.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jesse Leroy-Chevalier
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: