IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Trevor Daniels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trevor
Admin
avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Amerika, Maryland

BerichtOnderwerp: Trevor Daniels    do maa 24, 2011 3:00 pm

Volledige naam: Trevor Daniels
Eventuele bijnaam, roepnaam: Trev, Trevor of soms Jack Daniels
Leeftijd: 15, stopt met fysiek te verouderen, binnenkort 16.
Verjaardag: 3 april
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een zombie, oorspronkelijk uit Amerika, Maryland, waar hij werd gebeten door zijn moeder.
Zijde: Goed

Lengte: 1m72
Lichaamsbeschrijving: Hij lijkt absoluut niet gespierd maar wel fit, ookal leunt hij ietwat naar voren meestal. Hij is nou eenmaal een beetje een socially awkward guy.
Omschrijving gezicht: Hij is spierwit met donkere oogleden: van wallen, van oogschaduw? Hij weet het zelf niet eens meer. Zijn ogen zelf zijn felrood van kleur en een snee bevindt zich onder zijn rechteroog, een permanente. Alle injuries aan hem zijn permanent, maar zijn huid is nu zo ruw en stevig als zestig lagen kefler, dus nieuwe sneeën kunnen niet komen. Hij is dan nu ook onsterfelijk.
Omschrijving haar: Felblauw en vol volume. Het zijn manen, prachtige blauwe manen.
Kledingstijl: Zwart, emo-nonchalant, maar absoluut veel zwart. Hij draagt ook vast een ketting van een aardbei, zijn enige herinnering aan zijn kleine zusje.
Speciaal kenmerk: Vijf zwarte piercings in zijn rechteroor.

Eigenschappen, innerlijk: Gesloten, apathisch - hij is niet zo'n fijne maat. Hij is toch altijd eerlijk en trouw als een hond. Hij reageert nogal bot op mensen en hij is best vijandig. Hij is intelligent en behulpzaam. Egocentrisch.
Hobby's/passies: Hij tekent, schildert en speelt zowel piano als keyboard. Hij is expert op zuren en het periodiek systeem. Hij wilt ongelofelijk graag dood, eigenlijk, waar hij ook geobsedeerd mee is. In zijn kamer liggen dan duizenden boeken over dood, moord, zelfmoord, etc. Hij wilt graag zichzelf blind hebben, zichzelf snijden, slagaderen volstoppen met gifstof. Helaas werkt zijn lichaam niet zoals dat van een mens en kan hij niet meer dood.
Afkeer: Hij haat niet iedereen, hij vindt gewoon mensen in het algemeen vreselijk vermoeiend. Hij bindt zich sowieso niet meer snel nadat zijn eigen moeder hem heeft gebeten tot een zombie,
Waar je personage goed in is: Ontwijken, tegen stoten kunnen, herstellen, een stoïcische bastard zijn. Hij is goed in Kunst en ook in precisie.
Waar je personage minder goed in is: Zich open stellen, kwetsbaar maken, toneel, liegen, misleiden, verleiden, zich anders voorstellen dan hij is. Hij kan totaal niet dansen, of het nou streetdance of stijldansen is. Charme is sowieso niks voor hem. Hij heeft alles wat het uiterlijk betreft opgegeven. (Toch heeft hij niet door dat hij toch hartstikke oppervlakkig is, de hypocriet.)
Familie en verleden: Het was een vrolijk knaapje, ietwat arrogant en hoogmoedig, maar fijn - bruin haar, zongebruind, veel vrienden en beste in de klas. Tot op een dag zijn vader thuis kwam en zijn moeder gelijk beet - om een of andere reden was zijn pa dus een zombie geworden. Zijn moeder had in haar laatste levende adem nog zijn vader kunnen neersteken, maar de vader stond nog lang genoeg overeind om haar ook een zombie te maken. Trevor kwam net thuis wanneer zijn moeder de ingewanden van zijn zusje, zijn lieve zusje dat niks verkeerd had gedaan in haar hele leven, naar binnen zat te werken. Zijn moeder keek om en Trevor was nog nooit zo kwaad en toch bang geweest: hij stortte zich om haar, hij sloeg haar met alles wat hij kon pakken, borden waarvan een scherf zijn jukbeenderen raakte, alles - maar zijn moeder beet hem nog net in zijn schouder. Voordat hij het wist werd zijn huid totaal wit, zijn haar verkleurde blauw - hij zocht een spiegel. Zijn ogen waren felrood. Hij moest iets eten. Iets, iets, maar het was geen mensenvlees. Trevor had niet genoeg van het zombievirus ingekregen. Hij liep melancholisch terug naar zijn zusje en sloeg haar over zijn schouder. Hij huilde voor dagen: hij hoefde immers niet te eten, hij was ondood. Hij nam haar ketting en hij draagt het nu altijd. Hij trok naar het PMH aangezien hij nergens anders meer heen kon. Hij is immers bijgekomen, alleen het is nog altijd een groot litteken.

Extra: Hij kan niet zwemmen, maar hij drijft beter dan, nou, alles.
Themesong: Flowers For A Ghost - Thriving Ivory/3OH!3 - I Know How To Say
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Ami

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : San Francisco, Amerika

BerichtOnderwerp: Re: Trevor Daniels    vr maa 25, 2011 8:42 am

CUTIEPIEEEE. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Zachary

avatar

Aantal berichten : 17
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Nevada, Las Vegas

BerichtOnderwerp: Re: Trevor Daniels    vr maa 25, 2011 8:43 am

Wow that must suck, dat verleden. Arme hij man. :s
Terug naar boven Ga naar beneden
Inko

avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Egypte, Heliopolis

BerichtOnderwerp: Re: Trevor Daniels    wo maa 30, 2011 1:13 pm

Hij is zo uke. I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Trevor Daniels    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trevor Daniels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: