IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Adonis el Messías-Riqueza

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adonis

avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Luxor, Egypte

BerichtOnderwerp: Adonis el Messías-Riqueza   za apr 16, 2011 1:39 pm

Volledige naam: Adonis el Messías-Riqueza (Riqueza is Spaans voor 'liefde' of 'rijkdom')
Eventuele bijnaam, roepnaam: Iedereen vermijdt het gebruik van zijn voornaam sinds het een andere betekenis heeft, maar niemand spreekt hem aan met zijn achternaam. Ze verwijzen naar hem als 'hem'.
Leeftijd: 17, stopt met verouderen op 21
Verjaardag: 8 juli
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is, heel simpel gezegd, de enige zoon van Nut. Hij is dan ook de reden waarom Ra Inko maakte bij een vrouw, omdat Adonis' dorp werd uitgemoord en Adonis zich van Nut weer moest voortplanten. Hij komt uit de realm boven Luxor, Egypte.
Zijde: Goed

Lengte: 1m79
Lichaamsbeschrijving: Hij is slank, hij heeft een beginnende two-pack en hij heeft heus wel armspieren en zo, maar hij is niet bulky. Meisjes overal in de wereld smeken tot hogere machten dat ze zulke benen zullen hebben als hij. Hij laat dit graag zien en hij is er dan ook trots op als hell. Hij is lichtelijk getint en voor een Arabisch persoon die geen ginger is echt goddelijk.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een hartvormig gezicht en een scherpe kin die niet uitsteekt. Hij heeft nauwe, ietwat Aziatische (maar voor Oosterse ogen toch groot), paarse ogen met een glans van ondeugd. Hij glimlacht altijd, zeker als het om geld gaat. Men zegt dat hij meer op zijn pa lijkt dan op zijn moeder. Dit is een van de weinige dingen waar hij niet tegen kan. Hij is ongelofelijk sexy en knap. Men spreekt over hem dat hij een van de most handsome guys alive is. Zijn lippen zien er ietwat ruw uit, maar zijn zacht van textuur en hij heeft sowieso al niet zo'n grote mond. Fysiek.
Omschrijving haar: Goddelijke, lichtblonde lokken die over zijn sleutelbenen vallen. Het is vol en schoon, ietwat ruw van textuur.
Kledingstijl: Rijkelijk en ietwat Egyptisch. Hij noemt het zelf simpel, maar het bevat vele details.
Speciaal kenmerk: Vele armbanden en ringetjes in zijn oren.

Eigenschappen, innerlijk: Hij is een arrogante fuck, egocentrisch as hell en hij is een geldwolf. Hij is gemanierd maar ongeduldig als het over geld gaat. Hij is een levensgenieter en toch intelligent. Hij is een teaser en ook best schaamteloos. Een narcist, ongelofelijk verwaand. Ondanks alles is hij vanbinnen bot en realistisch.
Hobby's/passies: Hij hangt graag rond bij prachtige plekken, geniet van uitzichten (en niet uitzichten als in vrouwen, al doet hij alsof het wel zo is), hij eet graag karamelchocolade stukjes en hij houdt ervan om Inko te irriteren. Hij houdt van rijkelijke kleuren, verhalen, lol maken en eigenlijk iedereen teasen. Hij houdt ervan om in de zon te zitten en te kijken hoe ver hij mensen kan krijgen om mee te spelen in zijn spelletjes. Hij is erg ijdel en kijkt graag in de spiegel. En boy, voor geld doet hij alles.
Afkeer: Mensen die foto's moeten maken als 'herinnering'. Nympho's, ook al wordt hij vaak gezien als één. Hij houdt niet van self-sacrifices en mensen met fetishes. Hij kan niet tegen debatten en vergaderingen, of saaie kleuren als grijs. Tar Pits zijn dan ook een turn-off bij hem. Zeker na zijn gevecht met Idolocast.
Waar je personage goed in is: Verleiden, misleiden, liegen, kussen. Hij kan erotici stimuli opwekken bij vrouwen, verder is hij meester in dingen ontwijken. Hij is sterk en kan makkelijk dingen aan. Hij is een doorzetter. Improviseren. Dansen. Hij weet precies wanneer hij zijn mond moet houden, hij houdt hem alleen niet altijd.
Waar je personage minder goed in is: Herstellen en weten wanneer hij moet stoppen met zichzelf pushen. Zijn fatal flaw is dan ook zijn overmoedig zijn. Verder kan hij niet goed zwemmen. Hij is minder goed in het blijven bij de waarheid en trouw blijven aan iets of iemand - hij is zo onloyaal als wat. Omgaan met moderne apparaten.
Familie en verleden: Nut had niet echt tijd op hem op te voeden, dus hij werd naar een speciale plek, een soort tussen realm gezet tussen de hemel en Egypte, waar iedereen nog net zo leeft als ze vroeger denken in Egypte, maar dan anders. Goddelijk leven. Hij vond zijn plek al meteen omdat hij de knapste van het dorp was. Meisjes lagen aan zijn voeten en jongens waren bang een outsider te worden wanneer hij hen niet mocht. Hij heeft nooit zich gehecht aan hen, enkel een vriend van hem, de enige arme in het dorp, een jongen, mocht hij heel erg. Zijn leven was geweldig, en hoewel het ietwat saai was, was het allemaal perfect. Totdat de 2th Division binnen kwam vallen in dit realm. Zijn vriend werd voor zijn ogen gespitst en bloed vloeide. Het meisje wat hem mee had uitgevraagd enkele dagen geleden lag bewusteloos op de grond en werd afgemaakt door middel van een sabel. Adonis was eerst beangstigd, enkele seconden, maar hij besefte dat hij niet zijn droomleven op ging geven voor deze eikels. Zijn ogen lichtte op en hij materialiseerde zijn scepter. Hij bracht alle 39 monsters om, waarin bijna iedereen in zijn dorp ook was gesneuveld. Hij had te laat zichzelf bij elkaar geraapt. Hij was de zin om verder te leven kwijt, toen zijn moeder hem in fluisterde dat het ok zou worden. Dus hij wachtte. Hij wachtte dagen. Dagen werden maanden. Toen kwam er eindelijk een nieuwe inwoner in het dorp, een meisje. Adonis realiseerde zich meteen dat dit een teken was dat hij met haar moest trouwen en zich zoveel mogelijk moest voortplanten met haar. Hij werd razend en hij liet haar alleen achter. Nut is nog altijd teleurgesteld en kwaad op hem dat hij zo 'kinderlijk' deed erover, maar Adonis boeit het niet meer. Hij rende weg, viel van de realm af en kwam in Egypte. Vanaf hier kwam hij naar het PMH, waar het meisje wat hij had achtergelaten bleek te zitten, Inko. Haar leven is gereset toen Adonis haar weigerde en ze was achtergelaten in Egypte door Ra in plaats van dat ze in het dorp kwam. (Tijd loopt anders in de realms ok.) Alleen Adonis herinnert zich hier nog alles van, helaas - hij bleek de reden te zijn dat ze zo'n vreselijk leven heeft geleid. Hij kan haar echter er niks over vertellen, anders zal haar brein vollopen met informatie van haar alternatieve leven. Niet alleen zou ze gek worden, waarbij ze nieuwe krachten zou krijgen, maar ze zou ook woede laten ontwaken voor niet alleen Adonis, maar alle goden. Omdat hij vooral niet attempted moet worden om het haar te vertellen, besloot hij haar op afstand te houden door haar de hele tijd te irriteren.

Extra: Hij heeft dezelfde stem als Stefan van The Midnight Beast in de Tik Tok Parody, slechts een enkele tik rijker en warmer. Ook Adonis hoeft niet te eten - maar hij hoeft ook niet te slapen. Later wordt hij tegen alle verwachtingen verliefd op Bree.
Themesong: Tonight Tonight - Hot Chelle Rae/Madcon - Freaky Like Me
Wapen: Hij kan een scepter laten materialiseren die ook werkt als een dolk-sized Turkse kromme sabel (scimitar). Met de scepter kan hij makkelijke non-verbale spreuken afvoeren en met de sabel, nou, kan hij melée vechten.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Leone

avatar

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 23-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Sicilië, Marina di Ragusa

BerichtOnderwerp: Re: Adonis el Messías-Riqueza   za apr 23, 2011 6:06 am

Ik val al voor hem ok
Terug naar boven Ga naar beneden
Capucine

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 24-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Hong Kong, China

BerichtOnderwerp: Re: Adonis el Messías-Riqueza   zo apr 24, 2011 7:52 am

Aroused. ;u;
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Adonis el Messías-Riqueza   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Adonis el Messías-Riqueza
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: