IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Dakota Adelle Baugh

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dakota

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 14-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : IJsland, Reykjavik

BerichtOnderwerp: Dakota Adelle Baugh   do apr 14, 2011 9:46 am

Volledige naam: Dakota Adelle Baugh
Eventuele bijnaam, roepnaam: Dakota of "Baugh"
Leeftijd: 15
Verjaardag: 3 december
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Spirit Master uit IJsland, Reykjavik.
Zijde: Goed

Lengte: 1m75
Lichaamsbeschrijving: Lang en dun - een bescheiden boezem en achterste. Ze heeft geen last van elk vet dan ook en alles wat ze eet lijkt haar niet aan te tasten, niet eens een beetje. Ze is absoluut blank, misschien wel het blankste meisje op de wereld, maar compleet egaal - geen pukkeltjes op haar benen of zo. Ook geen sproeten of moedervlekken.
Omschrijving gezicht: Ze heeft heterochromia en haar rechteroog is dan ook rood terwijl haar linkeroog groen is. Deze ogen zijn groot van formaat en met volle wimpers gezegend. Ze heeft een kleine mond met zachte, onopvallende lippen en ze gebruikt geen make-up, al oogt het wel zo, maar op een natuurlijk manier. Er is een magische tattoo onder haar linkeroog, een soort vlindervormig, paars schepsel.
Omschrijving haar: Ze heeft platinum blond haar, lang - tot haar schouderbladen - en ze heeft een pony die ze opzij gespeld. Ze heeft twee plukken voor haar oren en de rest hangt over haar rug.
Kledingstijl: Ze draagt klassieke kledingstukken, rustige, meestal lichte kleuren gematcht met donkere kleuren als donkerrood (bordeaux). Sowieso draagt ze haast geen andere kleur dan rood, wit en zwart. Naast grijs, dan.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Oplettend - absoluut niet naïef - maar toch wekt ze een dromerige, afwezige indruk. Ze is een beetje apart en ze is ietwat eenzaam. Ze is stil en intelligent, rustig maar ze geeft snel toe. Ze is ietwat random, vaag en emotieloos.
Hobby's/passies: Ze 'houdt' van niks, eigenlijk. Ze vindt wel dingen leuk als wandelen, niks doen, leren en kennis delen met mensen. Ze wilt later een lerares worden op het PMH. Verder heeft ze een preferentie voor thee, warme muntthee en ze wilt alles doen met lucht. Lucht, lucht, lucht - ze wilt vliegen. Heel graag.
Afkeer: Vechten. Met de rest heeft ze niet zo'n moeite.
Waar je personage goed in is: Ze is goed in snelheid opbouwen en vooral ontwijken. Haar precisie is om over te dwepen en ze is goed in elk valk behalve topografie, maar vooral toverdranken - dat is haar beste vak. Ze schijnt goed te zijn in pendelen en contact maken met de doden. Ze is goed in zingen en ze is open, kan haar gevoelens over het algemeen goed uitdrukken, als ze die al heeft, ondanks haar individualiteit. Ze kan piano en keyboard spelen.
Waar je personage minder goed in is: Sociale situaties en ze is ietwat te vredelievend, waardoor ze moeilijk echt aanvalt. Ze is door haar autisme kan ze ook niet goed mensen snappen en ze is al helemaal slecht in weten wat ze moet zeggen.
Familie en verleden:

Extra: Ze kan door de verschijningen van Tar Pits en demonen kijken, als hoe ze eerst waren. Als iemand haar hand vasthoudt of haar aanraakt en tegelijkertijd naar één Tar Pit of zo kijkt, kan die het ook.
Themesong: Enur ft. Natasja - Calabria/Lights - Quiet
Wapen: Telepathie, daarom wordt ze vaak gekoppeld met Andrew, het laten verschijnen van geesten als schilden/strijders. Ze heeft een pendel die ze kan gebruiken om portalen te vinden (waardoor ze ook vaak met Stephanie wordt gekoppeld), plus dat ze haar stem, die ze over het algemeen spaart, kan verhogen tot een pijnlijk niveau van 190 decibel. Ze heeft een klein, zwart hondje wat haar achtervolgt - Iowa - wat ze kan veranderen in een gigantisch monster wat ze kan gebruiken in de strijd.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dakota Adelle Baugh
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: