IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Locke Cresthaert

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Locke

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 13-04-11
Leeftijd : 36
Woonplaats : Brazilië

BerichtOnderwerp: Locke Cresthaert    wo apr 13, 2011 11:35 am

DOCENT: TOVERDRANKEN, ALLE TALEN

Volledige naam: Locke Cresthaert
Eventuele bijnaam, roepnaam: "Meneer Cresthaert"
Leeftijd: Fysiek 28
Verjaardag: 28 december
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is een shamaan uit Brazilië.
Zijde: Leraarzijde.

Lengte: 1m90
Lichaamsbeschrijving: 168 lbs, dus slank.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een knappe kop, hartvormig gezicht met nauwe, warme gouden ogen. Opmerkelijk is zijn 'tattoo' onder zijn oog, een teken. Hij heeft een gewone neus en mannelijke, maar zachte lippen. Hij is herkenbaar door zijn glimlach die enkel niet van toepassing is when in deep thought.
Omschrijving haar: Het is vanboven zwart alleen het verkleurt groen hoe meer het naar beneden gaat. Hij heeft een aparte huidskleur.
Kledingstijl: Hij is gemakkelijk herkenbaar door zijn gigantische zakken - hij vindt zelf dat hij gevoel voor stijl heeft, maar het is horrible.
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Hij is vrolijk en positief, kalm, en toch verantwoordelijk. Hij is behulpzaam en oplettend ondanks dat hij soms wat apart of dromerig uit de hoek kan komen. Hij is vergevingsgezind.
Hobby's/passies: Hij houdt van thee drinken, brouwen en houdt van taragot en althobo spelen. Hij is graag bezig met theorieën uitwerken en overige problemen oplossen. Hij is gek op lesgeven en verder is hij een echte filosoof, ondanks een levensgenieter.
Afkeer: Hij houdt er niet van als hij ergens niet uitkomt of als iets fout gaat, maar in principe blijft hij altijd kalm.
Waar je personage goed in is: Hij heeft een geweldig geheugen en hij is goed in talen. Verder is hij goed in snelheid maken, precisie en erachter komen of iemand de waarheid spreekt. Hij is goed in zelfbeheersing al heeft hij dat niet nodig en hij is gewoon eigenlijk goed in alles.
Waar je personage minder goed in is: Dingen vergeten - de bestorming van de Bastille weet hij nog als de dag van gisteren, hij werd daar neergeschoten, bijvoorbeeld. Hij kan niet zo goed omgaan met slaginstrumenten.
Familie en verleden: Hij is een reïncarnatie, een zoveelste, en hij weet al z'n levens nog, waardoor hij talloze informatie nog weet. Zijn volk wist al gauw dat hij een shamaan was, al vanaf het moment hij (te vondeling gelegd) werd gevonden in een beek en al mensen kon verstaan en met ze kon praten. Wat er met zijn biologische ouders is gebeurd in dit leven weet hij echter niet. Hij heeft al 9 levens achter de rug, dit is zijn tiende.

Extra: Hij heeft een Brits accent en is tweehandig.
Themesong: Nine In The Afternoon - Panic! At The Disco/Kings and Queens 30 Seconds To Mars
Wapen: Hij kan contact leggen met zielen, hij kan alles gebruiken wat hij bij zich heeft: ingrediënten om een afleiding, aanval, drank of spreuk mee af te schieten.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Locke Cresthaert
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: