IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Idoloclast

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 11-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Onderwereld

BerichtOnderwerp: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   ma apr 11, 2011 1:30 pm

Volledige naam: Fei Lemminkäinen-Töyli
Eventuele bijnaam, roepnaam: the Idoloclast
Leeftijd: 16, mentaal 83
Verjaardag: 16 januari
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Ze was oorspronkelijk een mens uit Finland, maar ze werd dankzij Nemesis een Tar Pit.
Zijde: Slecht, 4th Diversion

Lengte: 1m74
Lichaamsbeschrijving: Lang en normaal gebouwd zonder muffin tops, maar echt slank is ze niet dankzij haar Ms. Fanservice-boezem. Haar huid is ietwat paarsig. Ze is de meest droge Tar Pit: enkel haar tong en haar bloed zijn van teer, plus natuurlijk haar hoorns. Haar handen zijn niet van toepassing: ze heeft klauwen. Ze kan deze als in een illusie veranderen in handen, natuurlijk, alleen, ja. Illusies.
Omschrijving gezicht: Hartvormig en een stuk minder chubby dan het was voordat ze een Tar Pit was. Haar hoorns zijn van hard geworden teer en ze heeft grote, gouden ogen. Ze heeft rustige witte wenkbrauwen en volle wimpers. Ze heeft prachtig witte tanden. Ze heeft uitstekende oren.
Omschrijving haar: Haar haar is puffy en wit van kleur met een lavendel glans. Het is volimieus en schoon, integenstelling totdat van andere Tar Pits.
Kledingstijl: Van boven veel, van beneden enkel een kort broekje en hoge kousen met studded boots. Wat ze van boven aan heeft is meestal een shirt waar haar gorilla-armen inpassen of juist een singlet (of een bra. Of niks).
Speciaal kenmerk: /

Eigenschappen, innerlijk: Ze is gesloten over zichzelf, al is ze breedsprakig - ze overschreeuwt haar echte ik, haar onzekere, zelfhaat-ik, met arrogantie en intermitterend zijn. Ze is tsundere B, leugenachtig, maar ze is realistisch en ze is echt wel slim, ze is enkel gewoon in de war en agressief. Allemaal omdat ze eigenlijk gewoon heel eenzaam is. Daarom doet ze ook zo makkelijk tevreden, al zeurt ze veel. Ze is bang mensen binnen te laten.
Hobby's/passies: Ze traint en vecht vaak. Ze zuigt zielen op. Ze maakt commotie. Ze zeurt. Ze houdt Executioner en Ripper wakker. Ze houdt van in de spiegel kijken, zo ijdel is ze wel, ondanks haar zelfhaat. Hiernaast wilt ze heel graag dat de zombies en shinigami van het PMH zich bij hun aansluiten, zo naïef is zo ook.
Afkeer: Ze baart de grootste afschuw voor Inko, die alles heeft wat Fei zou willen: jongens aan haar voeten, een prachtig uiterlijk, alles.
Waar je personage goed in is: Ze is goed in snelheid maken, haar armen gebruiken, haar bloed veranderen in netten om mensen te vangen - ze is waarschijnlijk de sterkste van de Tar Pits, ook al ontkent iedereen dat. Ze is er immers ook het langst. Ze heeft een prachtige stem en ze is goed in illusies al gebruikt ze ze bijna nooit. Zich inhouden als ze bezig is.
Waar je personage minder goed in is: Opstaan, een rondje rennen, geduld behouden, over zichzelf praten,
Familie en verleden: Ze was nog maar net geboren en haar ouders legden haar al te vondeling. Een oud paar nam haar in ontvangst toen ze haar vonden in de beek en ze hielden haar één jaar bij zich totdat ze Mei zagen. Mei was veel mooier, sterker, had meer potentie. Ze gooiden haar terug te beek in. Ditmaal werd ze gevonden door een jong paar. Deze waren niet zo oppervlakkig als de rest en konden zelf geen kinderen krijgen. Ze noemden haar Fei en ze gaven haar de achternaam van henzelf. Ze voedden haar op, alleen Fei werd altijd al gepest - op school, op straat. Ze zei er altijd wat van, maar haar nieuwe ouders wisten niet wat ze moesten doen. Toen ze zeven was hadden ze pas door wat voor een last het was om Fei als dochter te hebben. Ze zaten te bespreken in de woonkamer of ze haar niet konden brengen naar een weeshuis. Fei hoorde het en ze huilde uit op haar kamer. Ze bad zo vaak of ze niet gewoon nú kon geraakt worden door de bliksem, of ze niet gewoon van haar lijden verlost kon worden. Ze had er genoeg van. Niemand hield van haar - zelf vond ze zichzelf ook lelijk, walgelijk, dom, idioot. Ze draaide zich om naar de spiegel waar ze nog harder huilde, toen Nemesis aankwam. Ze stelde voor Fei uit haar lijden te verlossen, haar een toevluchtsoord te geven: ze zou een ander lichaam krijgen ('alles beter dan dit', dacht Fei), ze zou sterker worden, slechts een enkel tikje minder slim, maar nog altijd een babe. Ze zou zelfs... Nemesis tikte op haar boezem. Fei werd rood. Fei hoefde dat niet, maar ze wou de rest wel, dus ze zei "Ja", en ze kreeg deze 'als extra'. Vervolgens begon het proces: ze werd een Tar Pit. Een vreselijke, walgelijke Tar Pit, eerst, en toen kwamen er meer delen op haar. Ze bekeek zichzelf toen ze ontwaakte in de onderwereld. Ze was mooi. Mooier, eigenlijk, maar dat was genoeg voor Fei om 'mooi' te zijn. Ze hield vanaf dat moment van haar nieuwe lichaam, van Nemesis, ondanks dat ze ook cup D's had gekregen. Gaf niks. Ze was blij met haar lichaam, totdat ze haar klauwen zag. Ze kon haar ogen niet geloven. Ze was verraden! Maar toen flikkerde iets. Ze kon illusies gebruiken. Ze voelde tranen prikken in haar ogen. Het was niet perfect, maar het was beter. Ze snikte. Ze veegde alles tranen weg. Maar toen hoorde ze pas wat ze moest doen, ze was toen 11 jaar. Deze eerste weken deed ze niks, ze droogde uit en werd ouder - toen kreeg ze door, toen ze opeens teer begon over te geven, dat ze zielen moest hebben. Ze begon met een simpele ziel, een kind in de steegjes, en opeens voelde ze zich veel beter. Gelijk toen ze zag dat hij dood was, voelde ze zich vreselijk - misselijk, ze walgde van zichzelf. Maar ze had meer nodig. De honger werd groter. Ze stopte niet. Ze nam meer, en meer, en het werd een gewoonte. Ze draaide zelfs even door.

Extra: /
Themesong: My Leftovers - Porcelain and the Tramps
Wapen: Haar klauwen bevatten gigantische kracht. Mocht iemand er één afhalen, zuigt het zich weer aan haar vast met een teerachtige substantie.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Idoloclast op di apr 12, 2011 7:33 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Ripper

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 03-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Onderwereld

BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   di apr 12, 2011 4:59 am

HEET HEET HEET OK.
Terug naar boven Ga naar beneden
Inko

avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Egypte, Heliopolis

BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   di apr 12, 2011 5:04 am

Volgens mij klopt je leeftijd niet helemaal ivm je verleden en Mei en zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jack
Admin
avatar

Aantal berichten : 17
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 31
Woonplaats : Londen, Engeland

BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   di apr 12, 2011 5:04 am

EINDELIJK FEI.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mei

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 11-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : China/Nevada

BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   di apr 12, 2011 5:05 am

Onze namen lijken wel heel erg op elkaar. Embarassed
Terug naar boven Ga naar beneden
Trevor
Admin
avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Amerika, Maryland

BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   di apr 12, 2011 5:05 am

Mei schreef:
Onze namen lijken wel heel erg op elkaar. Embarassed

Dat vind ik juist wel passend hahaha.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fei "the Idoloclast" Lemminkäinen-Töyli
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: