IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Gaoithe An Iarthair

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gaoithe

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 05-04-11
Leeftijd : 26
Woonplaats : Noord-Ierland

BerichtOnderwerp: Gaoithe An Iarthair   di apr 05, 2011 10:59 am

LERARES

Volledige naam: Gaoithe An Iarthair ('wind' en 'westers')
Eventuele bijnaam, roepnaam: Gaoithe
Leeftijd: Fysiek 19, eeuwige geest vanbinnen
Verjaardag: 19 februari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Ze is een nymf uit Noord-Ierland, de Westen Wind ook wel, de rationele, behulpzame geest.
Zijde: Leraarzijde

Lengte: 1m79
Lichaamsbeschrijving: Ze is lang, slank en heeft niet veel borst, maar ze zijn wel perfect in de proportie dat ze er zijn. Ze heeft een zandloperfiguurtje waarvoor je gaat fluiten en ze is toch sterk. Ze kan shapeshiften naar water en naar wind, en naar deze vorm.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een prachtige egale huid, blank in volle glorie en ze heeft groene ogen die wel lijken op te lichten. Een schattig neusje en goddelijke lippen, samen met volle wimpers zonder mascara op te hebben.
Omschrijving haar: Kristalblond, variatie van kleuren. Mysterieus lang, altijd in een hoge staart en met een perfect stijle pony.
Kledingstijl:
Elegant, classy, toch ietwat flirterig zonder fanservicey te zijn. Ze draagt waar ze in kan bewegen. Ze draagt veel geel, groengrijs en doffig donkergroen.
Speciaal kenmerk: Hoe alles valt: alles gaat perfect bij haar, het is bijna intermitterend.

Eigenschappen, innerlijk: Ze lijkt emotieloos en rigide, maar toch is ze een prima lerares: behulpzaam, aardig, strevend naar succes. Ze is interessant, mysterieus en stoïcijns. Ze is wel ongeduldig bij mensen die zich niet gedragen. Ze gelooft niet in de zachte aanpak, ze is realistisch en rationeel.
Hobby's/passies: Ze traint graag en ze houdt op zich van lesgeven, ook al lijkt het niet zo. Ze wilt mensen leren zich te verdedigen, dat ze niet zwak zijn. Ze wilt dat meisjes en jongens sterk zijn en later niet huilen om niks. Verder houdt ze van in de tuin zitten en niks doen. Lezen meestal is ook iets wat ze graag doet. Ze luistert heel zelden naar muziek, maar dan enkel naar Maid With Flaxen Hair.
Afkeer: Wie niet oplet in de les blaast ze omver zonder een waarschuwing. Ze is erg streng. Ze houdt ook niet van zwakke, fragiele mensen, huilebalken mag ze ook niet, ze wilt pit zien. Passie. Mensen die proberen.
Waar je personage goed in is: Lenigheid, turnen, lesgeven, mooi zijn en niet-stil zitten, onderwijzen, mensen overhalen te luisteren, serene sfeer creëeren en met water en lucht sturen.
Waar je personage minder goed in is: Zich open stellen over zichzelf of romantisch doen. Ze snapt dat niet.
Familie en verleden: Ze heeft drie zusters en sinds de mens zelfstandig is geworden zijn ze eigenlijk allen overbodig geworden. Gaoithe zocht een plek waar ze nut kon hebben en dit leek haar de juiste plek die bij haar ambities pasten. Haar zussen bleven dollen daar in Noord-Ierland, jongens pleasen en zo. Gaoithe is verder dan ook de enige maagd van hen allen. Ze wilt het liefst zich niet binden, maar ontkennen dat ze niets voor Jack voelt is enkel liegen.

Extra: /
Themesong: Richard Stoltzman - Maid with the Flaxen Hair
Wapen: Shapeshifting, lucht- en water sturen, maar vooral haar lenigheid helpt haar.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gaoithe An Iarthair
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: