IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Evangeline Blair-Giselle Walworth

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evangeline

avatar

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Port Victoria

BerichtOnderwerp: Evangeline Blair-Giselle Walworth   za apr 02, 2011 5:56 am

Volledige naam: Evangeline Blair-Giselle Walworth
Eventuele bijnaam, roepnaam: Iedereen noemt haar Evangeline, al heeft ze Trevor ooit gezegd dat hij haar Evan mocht noemen. Hij vertelde haar dat dit een jongensnaam was waar hij vandaan kwam.
Leeftijd: Bijna 16
Verjaardag: 21 mei
Geslacht: Vrouwelijk
Species, geboorteplaats: Laatste tak van de Walworth's, de hoogste adelfamilie op Port Victoria, een planeet waar alles goud, zwart, chocolade- en zachtbruin, staalgrijs, helder en rijkelijk is. Welvarend, iedereen is er rijk en 1/10 is van adel. Er wonen slechts drieduizend mensen, het is dan ook een miniscule planeet, ter grootte van Rusland. Verloofd met Julian, de prins, en is daarom potentieel toekomstig prinses.
Zijde: Slecht, 6th Diversion

Lengte: 1m70
Lichaamsbeschrijving: Ze is lang en slank, ze heeft goddelijke, kleine curves in haar lichaam en een prima buste.
Omschrijving gezicht: Ze is zonder twijfel een van de meest beeldschone meisjes in het universum. Ze ziet er zo zacht en zoet uit, met haar kleine wipneusje, haar volle wimpers die nooit met mascara vol zitten, haar egale, lichtgetinte huid, hoe ze nooit wallen of pukkeltjes heeft, geen onevenheden aan haar te vinden. Ze heeft Aziatische, gouden ogen (op een Europees gezicht) die treurig kijken, maar toch lief.
Omschrijving haar: Schoon, lang en zachtbruin. Het is vol en prachtig, het zit nooit vol klitten en zelfs als ze wakker wordt zit het alsof ze er uren aan heeft gewerkt op een natuurlijke wijze. Ze heeft een pony, een grote pony en in haar haar zit een kleine oranje glans.
Kledingstijl: Ze draagt klassieke jurken, net niet Victoriaans maar wel zoiets. Het is mooi zonder saai te zijn, maar alles behalve sletterig of verhullend.
Speciaal kenmerk: Ze draagt altijd een soort halsbandje om haar hals, een zwarte. Ze wilt nooit zeggen wat er nou zo geweldig aan is, ze draagt hem gewoon altijd. In werkelijkheid is dit een cadeau van Trevor.

Eigenschappen, innerlijk: Ze is makkelijk, behulpzaam en flegmatisch. Ze is slim en ze is lief, maar ze is ietwat suïcidaal en treurig. Ze is stil en geeft snel toe.
Hobby's/passies: Heeft ze niet.
Afkeer: Ze vindt het niet leuk om Julian iedereen te zien verpulveren, maar er is ook niet veel wat ze eraan kan doen.
Waar je personage goed in is: Dingen in rust en stilte doen, dus ook stilzitten en mooi zijn, ze is briljant en geniaal, dus werk is ook niet moeilijk, al hoeft ze niks te doen. Ze is tevreden met weinig en ze geeft snel toe. Glimlachen.
Waar je personage minder goed in is: Een eigen zin of wil hebben. Ze kan ook moeilijk het verschil zien tussen wat goed is en wat kwaad, dat is wel een minpunt, en ze is erg zwak en fragiel van gezondheid.
Familie en verleden: Ze was altijd al binnengehouden, totdat ze op een dag zelfstandig de tuinen bezocht, op haar negende. Een jongen, een pauper, vond ze daar, hij stond daar maar een beetje steentjes in het meer te gooien en merkte Evangeline toen op. Ze mocht eigenlijk niet met jongens omgaan aangezien ze maagd moest blijven van haar ouders zodat ze later met Julian mocht trouwen en ze verontschuldigde zich en liep weg, maar hij nodigde haar uit met hem te blijven zitten. Ze twijfelde, maar uiteindelijk kwam ze erheen. De jongen bleek impish, maar aardig te zijn en ze raakten bevriend. Op een dag kreeg haar vader het te zien en meteen werd ze opgesloten en de jongen werd naar het koninklijk huis gebracht zodat hij in rook kon opgaan op verzoek van de Walworth familie. Toen Julian deze reden hoorde besloot hij dat Evangeline vast een vreselijk, verwaand mens was, maar hij moest later toch met haar trouwen omdat ze de hoogste adellijke familie had. Hij denkt nog altijd dat ze vanbinnen een heks is en vanbuiten alleen maar doet alsof ze zo zoet en alles is. Evangeline kan zich met moeite aan iemand hechten nu de jongen waarvan ze hield als een vriend opeens werd vermoord, ook al noemt het koninklijk huis het niet zo.

Extra: Ze klinkt als een zachtere versie van Taylor Swift.
Themesong: Just the way you are - Bruno Mars
Wapen: Ze kan bloemen laten bloeien en laten groeien, ze kan uit haar vingertoppen kleine druppels water laten druppelen, maar wat betreft vechten, kan ze niet veel. Ze is meestal een afleiding aangezien ze zo mooi is en lijkt op een proganiste.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Evangeline Blair-Giselle Walworth
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: