IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Julian William Ashworth-Barclay

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Julian

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Port Victoria

BerichtOnderwerp: Julian William Ashworth-Barclay   za apr 02, 2011 4:38 am

Volledige naam: Julian Ashworth-Barclay
Eventuele bijnaam, roepnaam: Zijn gehele eerste voornaam, graag.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 9 januari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Hij is de prins van Port Victoria, een planeet waar alles goud, zwart, chocolade- en zachtbruin, staalgrijs, helder en rijkelijk is. Welvarend, iedereen is er rijk en 1/10 is van adel. Er wonen slechts drieduizend mensen, het is dan ook een miniscule planeet, ter grootte van Rusland. Hij heeft een verloofde, Evangeline. Hij is dus een aliën.
Zijde: Slecht, 6th Diversion

Lengte: 1m78
Lichaamsbeschrijving: Slank maar sterk met spieren, al heeft hij geen six pack of zoiets dergelijks.
Omschrijving gezicht: Hij is prachtig, een bishie in volle glorie, met een paar babyface-trekken en grote, rode ogen. Hij heeft verder dunne maar volle lippen en een wipneusje. Hij is jong en knap, al kijkt hij meestal verveeld. Hij heeft nooit last van pukkeltjes, zijn huid is egaal.
Omschrijving haar: Rood, een menging tussen bloedrood en vuurrood. Het is vol en ietwat spiky zonder lelijk te worden.
Kledingstijl: Royaal en koninklijk, klassiek en ietwat gothiek: dat is zijn stijl. Victoriaans, stijfjes maar toch speels, haast geen greintje nonchalantie is te vinden al weet hij het te dragen alsof hij zich er heerlijk in voelt, wat ook zo is.
Speciaal kenmerk: Hij heeft een kruis van twee littekens boven zijn achterste.

Eigenschappen, innerlijk:b Hij is one sadistic fuck, bot en ietwat narcistisch. Hij is bipolar, seksistisch, een leugenaar en manipulatieve zak, oppervlakkig en onredelijk, maar hij is een doorzetter, hij is geniaal, een strategisch genie. Hij is verder eenzaam maar sexy, individueel maar vijandig, hij is serieus maar arrogant. Hij is een stuk minder egocentrisch dan je zou denken. Doordrammend en wraakzuchtig.
Hobby's/passies: Hij jaagt met een crossbow in zijn vrije tijd, waarvan hij er veels te veel heeft voor een koninklijk persoon, maar hij doet verder niet veel. Hij wandelt. Loopt rond. Denkt. Speelt schaak af en toe. Hij wilt gerechtigheid. Daarom haat hij de Aarde ook zo met hun vreselijke rechtssysteem.
Afkeer: Hij haat het als hij moorden moet plegen. Hij heeft er een trauma aan (zie Familie en verleden). Hij haat dus ook moordenaren, assasins, mensen die uit wanhoop of verdriet iemand vermoorden - maakt niet uit wat je reden is. Hij vindt het walgelijk. Ook zombies vindt hij walgelijk.
Waar je personage goed in is: Jagen, precisie, krijgen wat hij wilt, strategieën bedenken, weten wanneer hij moet stoppen, onderschatten, laten zien wie de baas is, minachtende blikken geven, intimiteren, opvallen, dingen regelen en organiseren.
Waar je personage minder goed in is: Meisjes aantrekken, zoenen (oh hij is vreselijk, vreselijk), meisjes waarderen of ze niet met minacht behandelen, zichzelf in bedwang houden (hij is ietwat kalm van aard dus ach), orders opvolgen (hij is de leider), mensen vertrouwen, zich openen, iemand ongestraft de misdaad laten begaan. Luisteren, interesse tonen.
Familie en verleden: Zijn ouders waren in bezit van de troon, hij was een vrolijke jongen, ietwat verlegen en bot, maar goedgezind. Zijn ouders hielden van hem en verwende hem non-stop. Toen gebeurde er iets vreselijks, vier mannen waarvan twee Tar Pits en twee demonen hadden ingebroken en ze hadden de koninklijke wacht uitgeschakeld toen deze nog zwak was. Ze kwamen de koninklijke slaapkamer binnen en 'perongeluk' sloegen ze de ouders van Julian bewusteloos. Ze vonden toen Julian en ze dwongen hem te zeggen waar geld lag, veel geld, massa's geld, anders zouden ze zijn ouders vermoorden. Julian probeerde te denken, maar ze hadden hem nog nooit verteld waar alles lag. Hij noemde random plaatsen in het huis, alleen toen waren de inbrekers het zat. Ze sloegen als eerst de schedel van de moeder in en het bloed spetterde op Julian, die aan het gillen was van de angst. Ze maakten haar buik open en trokken de organen eruit. Ze hadden zijn vader al klaar gezet toen Julian ze smeekte om te stoppen, maar ze luisterden niet. Hij stelde voor zelf te gaan zoeken. Hij had tien minuten. Hij deed alles wat hij kon, hij nam zelfs een Chinese vaas naar beneden maar die viel in scherven en pas toen de nieuwe koninklijke wacht aankwam, had zijn vader hetzelfde lot ondergaan als zijn moeder. Julian kon dagenlang niet eten, hij keek enkel gechoqueerd voor zich uit, toen de koninklijke wacht hem aanraadde stand af te doen van de troon. Julian dacht er een enkel moment over na: de reden waarom zijn ouders gestorven zouden zijn, zou opeens niks meer zijn. Ze waren gestorven voor het koninklijk huis. Julian werd wakker uit zijn waan en besloot bikkelhard te worden, dat het nooit meer zou gebeuren. Hij verbood de zwakken op Port Victoria zich voort te planten door ze te laten opgaan in rook. Enkel de sterkste en de slimste bleven over, deze moesten blijven leven, no matter what. Hij huurde geniale luitenanten in van andere planeten. Hij wou een elite planeet, het beste van het beste, waar nooit meer ingebroken kon worden zonder dat je het héél, héél erg zou berouwen. Julian is voorstander van kerkers, martelingen, maar niet van de doodstraf.

Extra: Hij klinkt als de zanger van The Cab in Can You Keep A Secret? maar dan iets rijker, iets gouder, iets sensueler, iets warmer, iets jonger. De reden waarom hij naar de Aarde komt is om hen van hun geld te beroven zodat zij zelf rijker worden en de Aarde armer, waardoor ze minder snel zouden kunnen vechten tijdens een oorlog, die hij graag wil voeren.
Themesong: Kings & Queens - 30 Seconds To Mars/Sum 41 - Fatlip
Wapen: Hij kan schaduwen voor zich laten vechten, die zijn ietwat stom maar sterk en verder is hij zelf ook wel sterk, maar niet hulk-sterk. Hij kan skeletten projecteren op mensen, als een soort illusie. Hij kan de mensen van Port Victoria tijdelijk veranderen in niks, dat ze in zwarte rook opgaan, maar hij kan dit ook permanent doen. Hij heeft ook een crossbow.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Inko

avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Egypte, Heliopolis

BerichtOnderwerp: Re: Julian William Ashworth-Barclay   za apr 02, 2011 12:14 pm

Jizzed. In my pants.
Terug naar boven Ga naar beneden
Erin

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: Re: Julian William Ashworth-Barclay   za apr 02, 2011 1:41 pm

Hij is heet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Julian William Ashworth-Barclay   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Julian William Ashworth-Barclay
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: