IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Alec "the Executioner" Neferankh

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Executioner

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 31-03-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Onderwereld

BerichtOnderwerp: Alec "the Executioner" Neferankh   do maa 31, 2011 6:17 am

Volledige naam: Alec "Executioner" Neferankh (zijn achternaam betekent letterlijk "mooi leven")
Eventuele bijnaam, roepnaam: Exec, Alec
Leeftijd: Net 17
Verjaardag: 3 februari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Oorspronkelijk was hij een mens, gewoon levend in de woestijn van Egypte, Heliospolis. Nu is hij een "Tar Pit" door een deal met Osiris, Sokath, Nemesis en Eris, hij woont eigenlijk in de onderwereld in een soort casino, lijkt het wel, en hij kan in en uit de onderwereld wanneer hij wilt.
Zijde: Zwart, 4th Diversion

Lengte: 1m79
Lichaamsbeschrijving: Sowieso, omdat hij een Tar Pit is, is hij eigenlijk van een teerachtige substantie - hij kan dan ook opeens een ledemaat veranderen in teer wanneer hij wilt. Hij heeft gaten in zijn lichaam dat aanvoelt als een gewoon lichaam alleen dan steviger en iets olieachtiger. Verder is hij slank maar sterk, hij heeft best spieren. Er zit een gat in de vorm van een Ø op zijn borst als teken dat hij geen hart heeft. Letterlijk. Zijn hele lichaam werkt anders.
Omschrijving gezicht: Naast dat hij totaal monochroom is, heeft hij één afwijking, zijn gouden ogen, ijzig goud. Zijn huid is een zekere ietwat donkere tint grijs. Zijn oogwit is meer oogzwart. Er loopt een soort 'afdruk' over zijn gezicht van zijn kin naar zijn linkeroog. Er lopen verder vier hoorns uit zijn schedel.
Omschrijving haar: Zijn haar is drie tinten of zo donkerder dan zijn huid en puffy, maar niet vrouwelijk, al heeft hij twee lange plukken van voren.
Kledingstijl: Weinig. Tuurlijk, broeken en zo, maar altijd zo min mogelijk en zo kort mogelijk, afgezien van de accessoires.
Speciaal kenmerk: Zijn zwarte piercing waarvan één puntje boven zijn wenkbrauw is en één eronder.

Eigenschappen, innerlijk: Hij is intimiterend, sexy en individueel. Gesloten maar toch zelfverzekerd. Arrogant, maar narcisme vindt niet plaats. Pervers en wraakzuchtig. Sterk en intelligent, doorzetter maar bot.
Hobby's/passies: Hij leeft eigenlijk nu voor het creëeren van misère, ongeluk en chaos, en bovendien wilt hij nog altijd wraak op Inko
Afkeer: Heroïsche mensen, die vooral - hoogmoedige mensen, die veel beloven maar weinig doen. Maar ook watjes. Hij mag eigenlijk niemand. Water. Kleur. Passie. Niet-apathische mensen.
Waar je personage goed in is: Vechten, snelheid, ontwijken, alles eigenlijk wat vechten betreft. Hij is verder goed in misleiden maar zijn uiterlijk maakt hem slecht in het verleiden.
Waar je personage minder goed in is: Tegen zijn verlies kunnen, dingen vergeten en mensen vergeven, weten wanneer hij moet stoppen, zich inhouden.
Familie en verleden: Hij was een verlegen jongen, niet al te knap en ook niet echt zo slim, toen eindelijk een meisje geïnteresseerd in hem bleek te zijn tijdens een schoolfeest - de enige soort feesten waar hij werd uitgenodigd. Nou bleek dit meisje Inko te zijn die dacht hem even snel te beroven van zijn eerste kus, of meer, ze was ook van plan zijn maagdelijkheid te nemen alleen op het allerlaatste moment werd er op de deur van de bezemkast geklopt en ze verdween plotseling (lees: werd onzichtbaar), liet hem met zijn (onder)broek omlaag daar achter toen de deur openging, voor bijna alle gasten van het feest. Iedereen walgde van hem, hij werd vele malen meer gepest, zijn tas werd met witte verf gedoopt en zijn hele leven was op dat moment gewoon over. Op dat moment was hij zo wanhopig, hij werd haast gek, toen hij met Osiris, Sokath, Nemesis en Eris (een menging van Egyptisch en Romeinse goden dus) een deal sloot een Tar Pit te worden. Hij zou het eeuwige leven hebben hierbij, hij zou ongelofelijk sterk zijn, wraak kunnen nemen op iedereen die hij wou, hij zou zijn wanhoop kunnen omzetten in intelligentie - het enige wat hij moest doen zodra hij een Tar Pit was, was het geluk en de blijheid van anderen 'opslurpen', als een Death Eater zeg maar. Dat zou hem jong en fit houden. Hij accepteerde en hij nam wraak op iedereen die hem had uitgelachen, iedereen die hem pestte, iedereen die hij kon vinden. Hij heeft Inko het nog altijd niet kunnen vergeven en wilt gewoon wraak.

Extra: Hij klinkt als Jason Derülo.
Themesong: Jason Derulo - Ridin' Solo/Why am I always right? - Nightmare of you
Wapen: Hij kan dus op elk moment een van zijn handen vervormen tot een teerachtige substantie en hiermee iemand laten vastkleven aan wat hij maar wil. Bovendien kan hij ook zijn arm transformeren in een teerachtig geweer dat teer afschiet.
Afbeeldingen:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Inko

avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Egypte, Heliopolis

BerichtOnderwerp: Re: Alec "the Executioner" Neferankh   vr apr 01, 2011 1:43 pm

Ik wil heeeem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Trevor
Admin
avatar

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Amerika, Maryland

BerichtOnderwerp: Re: Alec "the Executioner" Neferankh   vr apr 01, 2011 1:43 pm

Ik wil hem op DVD.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zachary

avatar

Aantal berichten : 17
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Nevada, Las Vegas

BerichtOnderwerp: Re: Alec "the Executioner" Neferankh   vr apr 01, 2011 1:44 pm

Ik wil hem in 3D.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ami

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 24-03-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : San Francisco, Amerika

BerichtOnderwerp: Re: Alec "the Executioner" Neferankh   vr apr 01, 2011 1:45 pm

Ik wil hem in mijn bed lolololol.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Alec "the Executioner" Neferankh   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alec "the Executioner" Neferankh
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: