IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Elliot "Anthony" Matthews

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anthony

avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 30-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noorwegen

BerichtOnderwerp: Elliot "Anthony" Matthews   wo maa 30, 2011 1:34 pm

Volledige naam: Elliot Matthews
Bijnaam: Anthony. Hij vindt zijn echte voornaam te gewoontjes en te saai. Anthony straalt volgens hem veel meer grace uit. Anders, als 'Anthony' je niet bevalt, heb je altijd nog 'Matthews'.
Leeftijd: Fysiek 16, hij leeft zolang hij zielen absorbeert hè.
Verjaardag: 27 februari
Geslacht: Mannelijk
Species, geboorteplaats: Noorwegen. Hij is de zoon van een shinigami en een mens, wat hem zelf een reaper maakt.
Zijde: Voorheen slecht, nu goed

Lengte: 1,76
Lichaamsbeschrijving:Hoewel hij erg sterk is, is hij niet bulky. Toch heeft hij over de jaren wel wat spieren gekweekt.
Omschrijving gezicht: Scherpe kaaklijn, maar vooral zijn gezichtsexpressie maakt hem. Geamuseerd, verveeld - dat zijn de twee die hij het meest uitstraalt. Hij heeft een spits, Scandinavisch oog met een heldere, maar toch weer duistere grijze glans. Pale as hell. Zijn lippen zijn dun en zijn tanden zijn wit en sterk. Zijn oren zijn normal sized. Onder zijn ooglapje heeft hij paarsgekleurde, smerige wond vanwege dat hij niet goed werd behandeld toen het nog kon.
Omschrijving haar: Wit, spiky-emo haar.
Kledingstijl: Punk-ish. Zijn stijl bevat enkel greyscale kleuren en is niet echt casual meer, maar toch ook weer wel, soms. Altijd skinny's.
Speciaal kenmerk: Hij heeft een miniscuul puntje, een soort moedervlekje zeg maar, schuinonder zijn mond, die je alleen zal zien als je dicht tegen hem aan zit en weet dat hij er zit.

Eigenschappen, innerlijk: Trots en vijandig, bot en lichtelijk apathisch, zelfverzekerd, sterk - maar preuts. Principeloos en asociaal, over het algemeen intimiterend en stelt zich onverschillig op. Onafhankelijk maar individueel. Arrogant, egocentrisch, maar gelukkig wel intelligent en een doorzetter. Over het algemeen kalm. Ongewild is hij erg sexy.
Hobby's/Passies: Hij heeft een bijzondere voorliefde voor lichte/greyscale kleuren, verder alleen donkerpaars en oranje die hem kunnen verblijen - een kleur is overigens naar mate van tijd een soort vergif voor hem (net zoals bij Inko) en hij houdt van interessante dingen: dingen die niet alles prijsgeven bij de eerste blik. Verborgen verhalen, maar dan ook echt diep.
Afkeer: Crybaby's, stille muizen, agressieve show-offs, eigenlijk mag hij nog geen enkel type dat hij kent. Vooral Ami mag hij niet. Sowieso ziet hij anderen meer als speelgoed dan echt... mensen, maar oké. Hij heeft echter niks tegen obsessies, verslavingen of zoiets. Anti-oppervlakkig, al is hij zelf oppervlakkig tegelijkertijd.
Waar je personage goed in is: Lenigheid en snelheid is zijn niche. In één beweging is hij van een boom op de grond en nog met een mannelijke sierlijkheid. Hij heeft anatomie eerste klas gevolgd dus hij weet precies waar de zwakke punten van de mens zitten.
Waar je personage minder goed in is: Sociaal bezig zijn, sowieso al mensen en hun emoties en gevoelens begrijpen, al is hij een manipulatieve bastard. Omgaan met deadlines wilt hij simpel gewoon niet, daarom zet hij zich dan niet in - hij kan er niet tegen als hij een baas heeft, hij kan er niet tegen als hij orders krijgt en al helemaal is het erg als mensen zeggen 'en snel een beetje'.
Verleden en familie: Zijn moeder was een schizofreen zonder psychiater en is toen knocked-up geraakt door een shinigami die daar misbruik van maakte. Ze heeft meerdere malen gedronken en zelfmoord geprobeerd te plegen tijdens de zwangerschap. Toen Anthony zeven was heeft ze zijn oog uitgekrabt (nadat ze hem o.a. leerde te moorden, meerdere malen sloeg of kneep om niks, in zijn huid kraste). Ondanks dat hij als zevenjarig jongetje weleens de longen uit zijn lijf schreeuwde of angstig was, bang om zijn leven te verliezen, heeft hij een hele ommekeer gemaakt en ging steeds verder van zijn moeder af 'wonen'. Hij deed zijn deur op slot voor haar, hij gebruikte haar aanvallen om te leren te verdedigen en haar sicko-weetjes besloot hij te onthouden. Hij is nooit weggegaan tot twee jaar geleden en hij ging het slechte pad op, hij nam roekeloos zielen toe in zich - hierdoor hoefde hij zichzelf niet te voelen. Hij kwam niet zo lang geleden naar het PMH nadat hij oproer had gemaakt, in een missie zelf voor hen, en werd overgehaald om hier te komen, om zich nuttig te maken. Hij beweert alleen te zijn gekomen omdat hij niets beters te doen had.

Extra: Voedt zich voornamelijk met hazelnoten, verder heeft hij zielen nodig om in leven te blijven wilt hij niet gewoon eten als een mens (zie Verleden en familie). Hij kan vaak gezien worden met kleine stukjes pure chocolade. Hij kan zeven talen, Deens, Engels, Latijn, Catalaans, Fins, Russisch en Noors. Hij weet alles van elke planeet.
Themesong: Can You Keep A Secret? - The Cab
Wapen: Zijn rechterarm kan hij transformeren in een gigantisch bazooka-achtig iets waar dodelijke stralen uit kunnen komen. Bovendien kan hij met diezelfde arm zielen absorberen. Hier heeft hij enkel wel tien seconden nodig waarin zijn prooi stilstaat.
Plaatje: (Er stond tekst en dat heb ik vaag gemaakt.)

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Erin

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 02-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Noord-Ierland, Belfast

BerichtOnderwerp: Re: Elliot "Anthony" Matthews   za apr 02, 2011 1:41 pm

Kawaii desu ne~
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Elliot "Anthony" Matthews
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Aanmelden-
Ga naar: